Свързване на TVersity на EVO Shift

Свързване на TVersity на EVO Shift

Shift EVO може да показва видео на своя 3.6-инчов екран. Размерът на екрана е малко по-малък от този на EVO модели без клавиатури плъзгаща се, но все пак можете да се насладите гледане на видео на LCD дисплея. Можете да заредите видео към микроб карта – отместване EVO поддържа до 32GB – но поточно видео ви дава възможност за показване на съдържание, без да заема място за съхранение на вашето устройство. TVersity е медиен сървър, който може да поточно видео към вашия EVO Shift и други Android устройства. Достъп до съдържанието чрез уеб браузър изисква Adobe Flash Player, което означава, че родната Android браузъра на EVO не може да се използва за TVersity, като Android вече не поддържа Flash Player. TVersity Browser Приложението в магазина Android може да се използва за достъп до съдържанието си, толкова дълго, колкото ви EVO Shift има достъп до сървъра, на който TVersity работи.

Инструкции : Свързване на TVersity на EVO Shift

1). Натиснете бутона „Меню“ на предната страна на Shift EVO, след това натиснете „Всички приложения“ и изберете „Гоогле Плей Магазин“ Клавиатурата на плъзгаща се не е необходимо да бъде открита за стъпките, описани тук, но можете да го плъзнете навън, ако предпочитате да правите въвеждане на текст с клавиатурата, вместо на екрана.

2). Докоснете иконата с лупа, тип „TVersity браузъра“ и докоснете „Enter“. Отворете „TVersity Browser“ и натиснете „Инсталиране“. Докоснете „Приемам“ да приеме разрешенията за ап.

3). Кликнете на „Отвори“ да започне TVersity Browser.

4). Тип на приемащата IP за вашия TVersity сървър или с помощта на екранната или плъзгаща се клавиатура. Input пристанището, вашето потребителско име и парола, след това натиснете „Иди“.

5). Докоснете папката, съдържаща съдържанието, което искате да видите, и след това натиснете върху елемента, за да го стартирате.

Съвети и Предупреждения

– Подразбиране порт TVersity е 41,952.
– Натиснете „Windows-R“ и тип „Ipconfig“, за да видите IP адреса на компютъра, работещ на сървъра TVersity.
Не официалния Android поддръжка се предлага за TVersity.

Дано да съм ви бил полезен…

Ако смятате, че е така моля споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер…Благодаря предварително…Желая ви приятно сърфиране… 🙂

Подобни публикации

  1. Huawei HarmonyOS изненадва Брой потребители
  2. Най-често срещаните проблеми и решения с камерата на iPhone
  3. Алуминиевата йонна батерия ще зарежда смартфоните за 5 минути
  4. Телефоните Xiaomi ще получат актуализация MIUI 13
  5. Преглед на Huawei Watch Fit Elegant

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.