Топ 17 шаблона за Snafchat Geofilter

Snafchat Geofilter

Snapchat Geofilters са шаблони, които можете да позиционирате върху снимките, които правите в приложението. Snapchat позволява на всички потребители да правят Geofilter . Можете да проектирате почивка за семейството си, парти, което домакин, сватба, спортно събитие или всичко друго, за което се сетите.

Ако не искате да се занимавате с дизайн на шаблон за геофилтър, можете да опитате един от няколкото шаблона, достъпни онлайн. В тази статия сме съставили топ 17 шаблона на Snapchat Geofilter .

Snapchat Geofilter шаблон за почивка

Едно от най-популярните приложения на Snapchat е да споделяте вашите ваканционни снимки и видеоклипове с приятели и семейство.

Ако смятате да отидете на почивка , „Слънце, море и SP7!“ И така, този прост шаблон на Geofilter с фразата „Слънце, море и SP7“ е забавен начин да уведомите всички какво правите.

Snapchat Geofilter шаблон за дипломиране

Ще завършите ли скоро гимназия или университет? Този шаблон на Snapchat Geofilter има стилна и елегантна нотка.

Snapchat Geofilter шаблон за музикален фестивал

Дизайнът на пикапите в края на този шаблон на Geofilter прави препратка както към музиката, така и към фестивалната култура.

Snapchat Geofilter шаблон за сватба

Както знаете, с развитието на технологиите дори поканите за сватба се превръщат в цифрови. Днес поканите за сватба се изпращат чрез електронна поща или платформи за социални медии. С този безплатен шаблон на Snapchat Geofilter можете да оставите всичките си последователи да се оженят за вас.

Snapchat Geofilter шаблон за ново бебе

Ако нов член се присъедини към семейството ви , можете да го отпразнувате с шаблона на Snapchat Geofilter с лицето на бебе . Несигурният характер на дизайна означава, че филтърът може да се използва независимо от пола на бебето.

Snapchat Geofilter шаблон за бизнес

С този шаблон на Geofilter можете да споделяте фирмени конференции и събития със своите последователи. Този шаблон на Geofilter, доминиран от тъмнозеления цвят, е лек и прост и по-важното е, че няма да смути никого.

Шаблон Snapchat Geofilter за рожден ден

Класически начин за използване на филтри Snapchat е да пожелаете на хората честит рожден ден. Така че, ако правите парти на определено място, защо да не направите този Snapchat Geofilter подходящ за вашите гости? Освен това нека споменем, че можете да промените името в дизайна.

Snapchat Geofilter шаблон за пътуване по пътищата

Пътешествието, което често чуваме в американските филми, е култура на пътуването. Всички обичат да пътуват в цялата страна. Използването на Snapchat Geofilter е чудесен начин да споделите приключението си със своите последователи.

Snapchat Geofilter шаблон за спортен екип

Ако отивате на баскетболна игра, можете да създадете шаблон за спортна тематика Snapchat Geofilter и да го споделите със своите последователи.

Snapchat Geofilter шаблон за фитнес

Всеки обича да демонстрира мускулите си на Snapchat. Няма повече стереотипи на Snapchat от някой, който прави снимки в салона. Ако искате да се присъедините към тази каравана, можете да изтеглите този Geofilter и да го използвате, за да покажете, че е във вашия местен фитнес.

Snapchat Geofilter шаблон за пазаруване

Работите ли от време на време в магазин за отстъпки, ресторант или друг бизнес? Така че този шаблон за пазаруване на Geofilter може да бъде интелигентен бизнес ход.

Snapchat Geofilter шаблон за зимата

Ако търсите шаблон за студени зимни нощи, можете да разгледате този шаблон със снежни човеци и сняг.

Snapchat Geofilter шаблон за плажно парти

Ако ще организирате (или домакин) на плажно парти, този шаблон на Geofilter е идеален. Този шаблон на Geofilter, който е доминиран от розов цвят, включва палми, вълни и името на вашето събитие.

Snapchat Geofilter шаблон за разходка на кучета

Имате ли редовен пешеходен маршрут с кучето си? Ако голям брой други местни проходители на кучета споделят същия маршрут като вас, можете да използвате този Snapchat geofilter и да оставите всички да се присъединят.

Шаблон Snapchat Geofilter за ангажиране

Ако сте наскоро ангажирани и подготвяте парти, за да го отпразнувате, можете да използвате този доста стилен шаблон на Snapchat Geofilter , който да представите на гостите .

Snapchat Geofilter шаблон за вашите най-добри приятели

Използвайки шаблона на Snapchat Geofilter , можете да споделяте снимки с най-добрия си приятел със своите последователи. Така че можете да уведомите последователите си колко сте близки с най-добрия си приятел.

Подобни публикации

  1. Apple се съгласи с LG за предна камера на iPhone 14
  2. Qualcomm обявява процесор Snapdragon 8 Plus Gen 1
  3. Как да регистрираш Kaufland Card
  4. Най-добрите препоръки за Bluetooth слушалки – 2022 г
  5. Как да изтрия историята на търсенето в Instagram?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.