Топ 9 приложения за гледане на безплатни филмиНашите навици за гледане се промениха радикално с нарастващия брой онлайн платформи за публикуване. Излизаме от кабелните канали. Разбира се, местата, оставени от телевизията, започнаха да изпълват поточни услуги като Netflix.

В този блог ще споделим с вас най-добрите филмови приложения, които ви позволяват да гледате и сваляте безплатни филми в интернет. Ето за списъка.

tubi,tv,film1. Tubi TV
Tubi TV предлага серия от безплатни филмови каталози, категоризирани по стилове като ужас, романтика и комедия. В приложението можете да разглеждате любимите филми на други потребители. Можете да гледате филми в Platfrom с високо качество без никакви проблеми.

Можете да изтеглите Tubi TV безплатно на платформи iOS, Android, Xbox One и PlayStation 4. \ t

2. Popcornflix
pop,cornflix,film
С широка гама от филми Popcornflix е услуга за стрийминг, която можете да гледате безплатно на стотици филми.

Платформата също има специален раздел, наречен Popcornflix Originals. Филмите са доста добро качество и вървят гладко. Освен филмите, Popcornflix, която включва много серии, ще отговори на вашите очаквания.

Можете да изтеглите безплатно Popcornflix в iOS, Android, Xbox One и PlayStation 4 платформи.

3. Yidio
yidio, film
Yidio е един от най-точните адреси, на които можете да намерите филмите, които търсите. Въпреки това, много от филмите, които можете да гледате безплатно, не са включени в самото приложение. Yidio ви насочва към много безплатни филми за гледане на филми онлайн.

Каталогът на филма на платформата е огромен, защото Yidio събира съдържание от много безплатни филмови приложения. Единственият проблем е, че има доста голям брой платени филми и приложения за абонаментни филми; обаче, Yidio ви позволява да управлявате филмите много ефективно. Така можете да намерите хиляди безплатни филми с няколко търсения.

Можете да изтеглите безплатно приложението Yidio на платформи iOS и Android.

4. Sony Crackle
sony,crakle,film
Както всички знаем, Sony Pictures е едно от най-големите имена във филмовата индустрия. Когато става въпрос за гледане на безплатни онлайн филми, Sony Crackle определено е платформа, която трябва да бъде спомената.

Sony Crackle има една от най-добрите безплатни филмови колекции със стари класики и нови филми. Филмовият плейър работи гладко и е лесен за използване.

Тъй като безплатните филми се поддържат от реклами, трябва да следвате няколко реклами. Въпреки това, рекламите не се притесняват прекалено много. Нека не казваме, че можете да гледате много серии онлайн на платформата.

Можете да изтеглите безплатно приложението Sony Crackle в iOS, Android, Windows, Xbox One и PlayStation 4 платформи.

5. SnagFilms
snag,films
Ако харесвате инди филми и документални филми, SnagFilms е платформа за вас. Услугата, която е напълно безплатна, се състои от богат избор от критично независими филми. Можете да гледате много от безплатните филми с високо качество.

Приложението се поддържа от реклами, като повечето безплатни филмови приложения, но рекламите не се появяват много често. Както казах по-горе, ако харесвате евтини независими филми със собствен разказ, определено трябва да опитате SnagFilms.

SnagFilms може да бъде свален безплатно на платформи iOS, Android, Windows, Xbox One и PlayStation 4. \ t

6. Pluto TV(Плуто ТВ)
pluto,tv,film
Плуто ТВ е един от най-богатите безплатни филмови приложения в този списък. Въпреки че има много функции, той има прост потребителски интерфейс. Когато отворите приложението, ще получите специален раздел за безплатни филми и телевизионни предавания.

Филмът е лесен за използване. Те също имат субтитри за повечето безплатни филми.

Можете да изтеглите безплатно приложението на Pluto TV на iOS, Android, Windows, Mac, Xbox One и PlayStation 4 платформи.

7. Vudu
vudu,film
Vudu има голяма колекция от безплатни филми, поддържани от реклами. Редовно се добавят нови филми към платформата. Можете да гледате безплатни филми в предпочитаното от вас качество.

Трябва да сте влезли в системата, за да гледате онлайн филми на платформата. След това можете да гледате продукта, който ви харесва в раздела ebilir Free sey, без да заплащате никаква такса.

Можете да изтеглите безплатно приложението Vudu за iOS, Android, Roku, Windows, Xbox One и PlayStation 3/4 платформи.

8. Viewster
viewster,film
Viewster има потребителски интерфейс, който улеснява намирането на безплатни филми и ги категоризира по вид. Филмовият плейър също ви предлага качество на видеоклиповете и опциите на субтитрите.

Приложението, което ви позволява да коментирате филмите, които гледате, също действа като филмов блок.

Можете да изтеглите безплатно приложението Viewster в платформите на iOS и Android.

9. BIGSTAR Movies
bigstar,movies,film
И накрая, BIGSTAR Movies е безплатна филмова програма, която се фокусира върху критично одобрени независими филми. Ако искате да гледате филм за свободното изкуство, един от правилните адреси може да бъде BIGSTAR Movies.

Един прост потребителски интерфейс, приложението включва и тъмен режим. Имате раздел за сортиране на всички безплатни филми по жанр. Можете дори да създадете плейлист за себе си. Единственият проблем с филмите на BIGSTAR е, че понякога видео рекламите са лошо поставени. Предлагам ви да го опитате.

Можете да изтеглите безплатно филми BIGSTAR на платформи iOS и Android.

Подобни публикации

  1. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
  2. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
  3. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
  4. Приложения, които харчат най-много интернет
  5. Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качество

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.