Поддръжката за криптиране от край до край идва към функцията Twitter DMtwitter dm kriptirane

Поддръжката за криптиране от край до край идва към функцията Twitter DM

Популярната социална медийна услуга Twitter работи върху поддръжката на криптиране от край до край за своята DM функция. Ето любопитните подробности около разработката!

Появи се бъдещето на поддръжката на криптиране от край до край за функцията Twitter DM. Разделът за директни съобщения на популярната социална медийна платформа ще стане по-сигурен благодарение на технологията за криптиране от край до край. Подробности за споделената информация в нашите новини.

Twitter DM ще бъде по-сигурен с поддръжка за криптиране от край до край

Twitter, една от първите услуги, които идват на ум, когато става въпрос за платформа за социални медии, продължава да работи върху нови функции. Изследователят на приложения Джейн Манчун Уонг разкри технология, която компанията се готви да интегрира в платформата.

Според информацията, предадена от Wong, в момента се работи върху технология за криптиране от край до край за функцията Direct Message. Тази технология, която е включена в много приложения за незабавни съобщения като WhatsApp и Signal, помага на други хора да нямат достъп до съобщенията. Така комуникацията става по-сигурна.

Джейн Манчун Уонг сподели получената информация в профила си в Туитър. Илон Мъск отговори на туита с емотикон на намигащо лице. Това разкрива, че разкритата функция наистина е в процес на разработка.

Разгледай Още: Характеристики, цена и дата на пускане на Apple iPhone SE 4

Преди това Мъск защити платформата за незабавни съобщения, наречена Signal, където поверителността на потребителите е на преден план. Приложението, което беше представено за първи път през 2014 г., днес е предпочитано от много хора по целия свят.

Все още не е известно кога технологията за криптиране от край до край ще бъде интегрирана във функцията Direct Message на популярната социална медийна услуга. Все още няма официално изявление по този въпрос.

Какво мислите за поддръжката на криптиране от край до край, която ще бъде добавена към секцията за лични съобщения на услугата за социални медии, използвана от милиони хора? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функцията за съобщения с други приложения идва в WhatsApp
  2. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  3. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  4. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  5. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.