YouTube Shorts получава функция за пазаруванеyoutube shorts pazaruvane

YouTube Shorts получава функция за пазаруване

Благодарение на функцията си за пазаруване, YouTube Shorts ще позволи на потребителите да пазаруват чрез връзки, добавени към кратки видеоклипове. Ето подробностите!

Бъдещето на функцията за пазаруване за YouTube Shorts, която позволява на потребителите да споделят кратки видеоклипове, се появи. Благодарение на тази функция инфлуенсърите ще могат да предоставят връзки към видеоклиповете, които споделят за промоции на продукти. Потребителите ще могат да пазаруват директно чрез тези връзки.

Стана ясно, че ще бъде добавена нова функция към Shorts, която съдържа много забавни видеоклипове през целия ден. Според новините във Financial Times, YouTube се готви да въведе функция за пазаруване, подобна на TikTok, в Shorts.

Инфлуенсърите ще могат да добавят връзки към различни продукти към видеото. Потребителите, от друга страна, ще имат директен достъп и пазаруване на въпросните продукти чрез връзката, докато гледат видеоклипа.

Разгледай Още: Как да изтеглите данните си от Twitter?

Кога функцията за пазаруване ще дойде в YouTube Shorts?

Беше заявено, че функцията, която позволява пазаруване, докато гледате кратки видеоклипове, в момента се тества в Съединените щати (САЩ). Функцията, която ще бъде достъпна през 2023 г., се очаква да бъде достъпна за потребителите на YouTube на първо място в САЩ, Индия, Бразилия, Канада и Австралия.

Посочва се, че производителите на съдържание ще получат дял от 45 процента от рекламните приходи от началото на следващата година. Shorts наскоро достигна 1,5 милиарда активни потребители месечно, но въпреки този успех, Alphabet отбеляза в последния си отчет за приходите, че приходите от продажби в YouTube са намалели.

YouTube стартира функция, наречена Shorts през септември 2020 г. Функцията, която позволява излъчването на кратки видеоклипове в популярната услуга, се използва масово днес.

Какво мислите за новата функция, която ще дойде във функцията Shorts в YouTube, една от най-популярните платформи за споделяне на видео в света? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.