Защо Илон Мъск ще изключи телефонния си номер?elon musk shte izkluchi telefonniya nomer

Илон Мъск ще изключи телефонния си номер и ще използва само X: Но защо?

Илон Мъск обяви в туит днес, че ще затвори телефонния си номер до няколко месеца и ще използва само X. Добре, но защо? Ето подробностите! През последното тримесечие на 2023 г. Функцията, при която премиум абонатите могат да правят гласови и видео разговори, беше предложена за първи път на потребители на iOS.

Наскоро беше обявено, че тази функция идва и на устройства с Android. Илон Мъск също обяви с туит днес, че ще направи ход, който ще превърне тази функция в X в центъра на живота му.

Мъск ще затвори телефонния си номер!

Функцията, при която всички акаунти могат да получават обаждания, може да се управлява от настройките на DM (директни съобщения). Функцията, която може да бъде активирана или деактивирана от настройките, ще осигури много ефективно изживяване при използване за хора, които използват X често с течение на времето.

Илон Мъск също заяви в туит в X (Twitter) днес, че ще направи тази функция на X център на живота си. В своя туит той казва: „След няколко месеца ще деактивирам телефонния си номер и ще използвам X само за текстови съобщения и гласови/видео разговори.“

Трябва да се отбележи, че абонатите на Premium, както потребители на iOS, така и на Android, трябва да са изпратили съобщение поне веднъж преди това с хората, с които ще направят видео или гласово обаждане, за да използват тази функция.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.