Най-добрите програми за възстановяване на данни за Windows 10

Как можете да възстановите вашите файлове от вашия компютър с Windows 10? Ще поговорим за това какво можете да направите, за да си върнете файла и какви програми могат да ви помогнат.

Изброихме най-добрия софтуер за възстановяване на данни за Windows 10! Имаше моменти, които се случиха на всички нас, случайно изтрихме или загубихме ценен файл . Също така не можахме да намерим файла в кошчето на компютъра. Това наистина може да бъде много разочароващо. Какво трябва да направите, ако срещнете такава ситуация? Как можете да възстановите вашите файлове от вашия компютър с Windows 10 ? Ето няколко съвета.

Ще поговорим за това какво можете да направите, за да си върнете файла и какви програми могат да ви помогнат.

Начини за възстановяване на изтрити файлове в Windows 10

На първо място, на файл, който смятате, че е била изтрита всъщност не може да е била изтрита. Въпреки че може да изглежда като загуба на време за търсене в компютъра за това, това може да ви спести много проблеми. На първо място, за да погледнете на компютъра си боклук бин е файла . Можете да търсите, като въведете името на файла, който искате да намерите, в полето за търсене в горния десен ъгъл на файла . Ако файлът, който търсите, е в по рециклиране бин , всичко, което трябва да направите е да се възстанови файла на вашия компютър.

Ако търсеният файл не е в кошчето, тогава какво трябва да направите? Във файловия изследовател трябва да потърсите папката, която искате да намерите. Вашият файл не е изтрит, може да е преместен. Като въведете името на файла в лентата за търсене във файловия изследовател , можете да търсите на целия компютър файла, който искате да намерите. Ако вашият файл е преместен, той ще се появи в папката, където се намира.

Ако и двете търсения не са намерили желания файл. Преди да възстановим изтритите данни, искаме да ви напомним, че има още едно място за разглеждане.

Услугите за съхранение в облак са доста разпространени днес . Ако използвате услуга за съхранение в облак като Google Drive или Dropbox , или ако сте потребител на Microsoft OneDrive , има вероятност да намерите файл, който сте изтрили тук.

Някои от най-добрите програми за възстановяване на данни за Windows 10

Опитахте всички посочени по-горе начини, извършихте всички търсения, но резултатът е отрицателен, не можем да намерим файла, който търсите. След това ще трябва да направите възстановяване.

Файл, който изтривате от компютъра си, всъщност не е напълно изтрит. Той се съхранява известно време в компютъра, много повече във фонов режим. Ето няколко програмни предложения, които могат да ви дадат фоново търсене.

Съветник за възстановяване на данни EASEUSeaseus 2020

 

EASEUS е инструмент за възстановяване на данни, който работи както на операционната система Windows 10 на Microsoft, така и на Mac OS на Apple . След като е платил първокласни функции, приложението разполага и с някои отлични безплатни инструменти, които да ви помогнат да върнете файловете си обратно. С EASEUS , който е изключително лесен за използване , можете лесно да намерите загубените си данни .

Друга програма за възстановяване на данни с безплатни и първокласни функции: RECUVArecuva, 2020

Recuva , Easeus, подобни на тези, предлагани от всеки изтрит файл, може да ви помогне да се възстановите от различни видове драйвери. Приложението EASEUS най-важната разлика между EaseUs към файл за запазване, вместо да го изпраща обратно на мястото, където е файлът, което ви позволява да го коригирате.

С RECUVA , когато влезете в списъка с файлове, изтрити от търсеното от вас място, ще видите оценка за всеки файл. Тази оценка се отнася до шанса RECUVA да възстанови загубения файл. Оценки; Той е посочен като перфектен, лош, много лош и невъзстановим.

Безплатен софтуер за възстановяване на данни: DiskDigger

DiskDigger е безплатна програма, която няма функция за търсене, но предлага много опции. Липсата на функционалност за търсене означава, че дори да можете да възстановите загубени файлове, ще трябва да прегледате всички изтрити файлове, намерени на конкретно устройство, за да ги намерите . Това може да отнеме време.diskdigger 2020

DiskDigger може да възстанови повече различни видове файлове, отколкото можете да си представите за напълно безплатна програма. Можете да възстановите изображения , видеоклипове , документи , XML файлове и дори GIF файлове с това приложение. Както при предишните програми, DiskDigger също така дава възможност за възстановяване на файлове от различни дискове и устройства, включително вътрешни и външни магнитни твърди дискове и SSD , USB флаш памети и SD карти .

Ето 3 добри приложения, с които можете да възстановите изтритите си данни.

Както споменахме по-горе, когато изтривате файл, вие всъщност изтривате пътя, а не самия файл и действително съществувате на компютъра, докато не бъде заменен друг файл . Това прави възможно възстановяването на изтрити файлове .

Рейтингите RECUVA, които споменахме по – рано, показват добре колко дълго съществува изгубеният файл и дали някой от тях е заменен.

След като решите коя програма искате да използвате, можете лесно да изтеглите приложенията на вашия компютър и да започнете да ги използвате.

Подобни публикации

  1. Китай преминава към базирана на Linux операционна система
  2. Най-популярните музикални ботове на Discord
  3. Безплатен екранен рекордер за Windows
  4. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive
  5. Най-добрите безплатни офис програми за Windows

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.