Популярното приложение Snap се затваря!snapchat spira snap camera

Популярното приложение Snap се затваря!

Snapchat спира своето популярно приложение Snap Snap Camera. Приложението скоро ще изчезне в прашните страници на историята. Ето подробностите!

Snap затваря своето приложение за настолна камера, което позволява на потребителите да прилагат филтри като котешки уши и пиратски шапки при видео разговори. Компанията каза на страница за поддръжка, че приложението ще бъде затворено на 25 януари, но не даде никаква информация защо е решила да затвори приложението. Потребителите няма да могат да изтеглят или използват Snap Camera от 25 януари .

Компанията за първи път представи Snap Camera през 2018 г. за създателите на съдържание, които да използват с приложения за видеоконференции като Skype, YouTube, Google Hangouts, Skype и Zoom. Налично както на Windows , така и на Mac , приложението позволява на потребителите да превключват между различни филтри за лице по време на видео разговор или поточно предаване на живо.

Snap Camera Изключване на 25 януари

Потребителите може да изпитат празен екран, след като Snap Camera се изключи в края на този месец, така че е по-добре да деинсталирате приложението и да преминете към камерата си по подразбиране. В отговор на създател в Twitter, Snap каза, че се фокусират повече върху разширяването на обхвата на Camera Kit за мрежата.

Не е толкова изненадващо, че приложението iSnap Camera е затворено. Компанията съкрати 20% от персонала си миналата година и спря производството месеци след като за първи път пусна на пазара своя дрон продукт.

Компанията обяви през декември, че планира да затвори базираното на местоположение социално приложение Zenly, което купи през 2017 г. Очаква се да продължи да мащабира задните проекти като приложението за настолна камера, тъй като компанията сега ще се фокусира върху партньорства за електронна търговия и платени лещи, за да генерира повече приходи с намален екип.

Подобни публикации

  1. Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно
  2. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  3. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  4. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  5. Какво е Google Bard? Как да използвам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.