10 най-добри игри на ужасите за Androidigra na ujasite

С този списък с 10-те най-добри игри на ужасите за Android, ние отговаряме на вашите натрапчиви нужди от игри. Любителите на трилъри определено ще харесат тези игри.

С този списък с 10-те най-добри игри на ужасите за Android, ние отговаряме на вашите натрапчиви нужди от игри. Любителите на трилъри определено ще харесат тези игри.

Всички игри в този списък са най-добрите мобилни игри на ужасите. В тези игри, които се съсредоточават върху различни сценарии, съществата, които ще срещнете, докато изпълнявате задачите, и тайните, от които ще премахнете праха, ще увеличат напрежението до най-високо ниво. Ако харесвате тези видове игри, можете да стигнете до тези игри, които сме подбрали специално за вас от връзките по-долу.

Преди да преминем към тези връзки, трябва да поговорим накратко за игрите. Нека да разгледаме тези най-добри игри, в които да се потопим.

10 шокиращи игри на ужасите за мобилни устройства

 • Oxenfree
 • Five Nights at Freddy’s
 • The Walking Dead
 • Into the Dead 2
 • Limbo
 • Another World
 • Dead Effect 2
 • Unkilled
 • Distraint: Pocket Pixel Horror
 • Fran Bow Chapter 5

И така, каква е нашата цел в тези игри, какъв е смисълът, който прави тези игри „специални“? Нека да преминем към списъка по-долу, за да разберем отговорите на въпросите.

Прочети Още: Обявени са най-изтеглените игри в PS Store през декември 2021 г

1. Oxenfree

Първата игра на ужасите в списъка за потребители на Android, Oxenfree е само една от игрите, които ви отвеждат в различно приключение. Играта започва с група приятели, които пътуват до остров, пълен с тайни. Веригата от събития започва да се проявява, когато младите хора правят първите си стъпки на острова.

Играта има много успешна графика. Всеки избор, направен в играта, е от голямо значение за това как ще продължи историята.

2. Five Nights At Freddy’s

В тази игра, в която сте охранител, вашата цел е да използвате всички инструменти и възможности за защита на пицарията. Трябва постоянно да проверявате камерите, поставени в различни ъгли на пицарията, и да се уверите, че Фреди и приятелите му са в безопасност.

Играта изглежда ли твърде проста? Тогава е време да направим нещата малко по-трудни. Най-трудната част от играта е много ограниченото електричество, което трябва да използвате, за да поддържате камерите и осветлението включени. Следователно, трябва да действате, като изчислите колко електроенергия се консумира. В противен случай токът ще спре в пицарията и ще е тъмно навсякъде. В този случай трябва да защитите както себе си, така и Фреди от бъдещи заплахи.

3. The Walking Dead

The Walking Dead е една от малкото игри, които идват на ум, когато попитат коя е най-добрата игра на ужасите за Android . Играта се появи като адаптация на видеоигри, базирана на наградената поредица на Робърт Къркман.

Вашата цел в играта е да направите всичко възможно, за да оцелеете в свят, превзет от живи мъртви, а именно зомбита. В мобилната игра The Walking Dead ние сме гости на приключенията на бившия престъпник Лий Еверет, който намира втори шанс в свят, превзет от зомбита.

На това пътуване ще срещнете различни хора, ще поемете нови предизвикателства и ще помагате на други хора, когато е необходимо, рискувайки живота си.

4. Into the Dead 2

Друга игра за зомбита като The Walking Dead е Into the Dead. В играта има 7 екшън глави и 60 етапа. Предлагаща стотици мисии, играта за зомбита Into the Dead 2 започва със сцена на инцидент.

Главният герой научава, че целият град е окупиран от зомбита и предприема действия, за да спаси семейството си. За да завършите играта успешно, трябва да се уверите, че героят достига до семейството си и докато правите това, не трябва да се колебаете да предприемете каквито и да е необходими стъпки.

5. Limbo

За разлика от другите най-добри кандидати за Android хорър игри в списъка, Limbo се откроява не със своята история, а със своя геймплей и атмосфера. Единствената известна подробност около историята на играта е, че главният герой влезе в Limbo след сестра си и се опита да я спаси.

Ще срещнете много същества по време на играта. Не е ясно откъде е дошъл, защо ви е нападнал. Всъщност те нямат значение. Това е така, защото атмосферата и музиката на играта ви карат да оставите всичко това настрана.

6. Another World

е римейк на класическата приключенска игра, известна още като Out of This World. Режисираме героя Лестър Найт Чайкин в Друг свят. Лестър, млад изследовател по физика, се озовава в съвсем различен свят, когато мълния го удря, докато експериментира в лабораторията.

На този свят има същества, подобни на човек. Лестър, от друга страна, е много чужд на този свят. Заобиколен е от неизвестни опасности. Вашата цел като играч е да помогнете на Лестър, да го измъкнете от този свят.

7. Dead Effect 2

Описана като най-добрата игра на ужасите за Android, The Walking Dead, Into the Dead 2 и сега Dead Effect 2! Комбинацията от тези три игри напомня ли ви за нещо? Познахте правилно, Dead Effect 2 също е базиран на научно-фантастична история за зомбита.

В първата игра от поредицата откликнахме на призива за помощ от космическа станция от дълбините на космоса и станахме свидетели на смразяващи кръвта сцени. Във втората игра продължаваме историята оттам, откъдето спряхме. За да изчистим космическата станция, трябва да използваме нашите оръжия и да се изправим срещу безброй зомбита и същества.

8. Unkilled

Unkilled има точно 300 епизода. Всяка от тези глави е разработена в съответствие с хода на историята. Освен това ще се досетите, че нивото на трудност се увеличава постепенно. В играта има твърде много вражески единици.

Всеки от тези врагове има своя собствена сила за атака и защита. За щастие, арсеналът на нашия герой също е доста пълен. Оръжията, които можете да използвате включват:

 • Пушки
 • снайперски пушки
 • пистолети
 • LSAT
 • САЙГА-12К

Разбира се, единствената ви цел в играта е да не се държите далеч от съществата. Докато правите това, трябва да спасите жертвите. Unkilled, като цяло, е подходящ за играчите да бъдат описани едновременно като приключенска игра и игра на ужасите.

9. DISTRAINT: Pocket Pixel Horror

DISTRAINT: Pocket Pixel Horror, една от игрите, която хваща играчите за яката и бързо ги дърпа в тъмното, ви моли да решите пъзели, които ще поддържат историята, като се движите наляво и надясно.

Имате проста цел да събирате различни предмети в играта. Една точка, която ви затруднява да направите това, е тъмната атмосфера на играта.

10. Fran Bow Chapter 5

В тази игра управлявате момиче, което се опитва да намери котката си, която родителите й смятат за най-добра приятелка. Това момиче стана свидетел на ужасяващото убийство на родителите си. Може да се каже, че тънката граница между фантазия и реалност е заличена за това малко момиченце.

За да му помогнете, трябва да решавате различни пъзели в играта. В играта ще се сложи край на търсенето на тези, които търсят за психологическа игра на ужасите за Android , поне за известно време.

Подобни публикации

 1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
 2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
 3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
 4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
 5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.