10 най-добри игри на ужасите за Android

igra na ujasite

С този списък с 10-те най-добри игри на ужасите за Android, ние отговаряме на вашите натрапчиви нужди от игри. Любителите на трилъри определено ще харесат тези игри.

С този списък с 10-те най-добри игри на ужасите за Android, ние отговаряме на вашите натрапчиви нужди от игри. Любителите на трилъри определено ще харесат тези игри.

Всички игри в този списък са най-добрите мобилни игри на ужасите. В тези игри, които се съсредоточават върху различни сценарии, съществата, които ще срещнете, докато изпълнявате задачите, и тайните, от които ще премахнете праха, ще увеличат напрежението до най-високо ниво. Ако харесвате тези видове игри, можете да стигнете до тези игри, които сме подбрали специално за вас от връзките по-долу.

Преди да преминем към тези връзки, трябва да поговорим накратко за игрите. Нека да разгледаме тези най-добри игри, в които да се потопим.

10 шокиращи игри на ужасите за мобилни устройства

 • Oxenfree
 • Five Nights at Freddy’s
 • The Walking Dead
 • Into the Dead 2
 • Limbo
 • Another World
 • Dead Effect 2
 • Unkilled
 • Distraint: Pocket Pixel Horror
 • Fran Bow Chapter 5

И така, каква е нашата цел в тези игри, какъв е смисълът, който прави тези игри „специални“? Нека да преминем към списъка по-долу, за да разберем отговорите на въпросите.

Прочети Още: Обявени са най-изтеглените игри в PS Store през декември 2021 г

1. Oxenfree

Първата игра на ужасите в списъка за потребители на Android, Oxenfree е само една от игрите, които ви отвеждат в различно приключение. Играта започва с група приятели, които пътуват до остров, пълен с тайни. Веригата от събития започва да се проявява, когато младите хора правят първите си стъпки на острова.

Играта има много успешна графика. Всеки избор, направен в играта, е от голямо значение за това как ще продължи историята.

2. Five Nights At Freddy’s

В тази игра, в която сте охранител, вашата цел е да използвате всички инструменти и възможности за защита на пицарията. Трябва постоянно да проверявате камерите, поставени в различни ъгли на пицарията, и да се уверите, че Фреди и приятелите му са в безопасност.

Играта изглежда ли твърде проста? Тогава е време да направим нещата малко по-трудни. Най-трудната част от играта е много ограниченото електричество, което трябва да използвате, за да поддържате камерите и осветлението включени. Следователно, трябва да действате, като изчислите колко електроенергия се консумира. В противен случай токът ще спре в пицарията и ще е тъмно навсякъде. В този случай трябва да защитите както себе си, така и Фреди от бъдещи заплахи.

3. The Walking Dead

The Walking Dead е една от малкото игри, които идват на ум, когато попитат коя е най-добрата игра на ужасите за Android . Играта се появи като адаптация на видеоигри, базирана на наградената поредица на Робърт Къркман.

Вашата цел в играта е да направите всичко възможно, за да оцелеете в свят, превзет от живи мъртви, а именно зомбита. В мобилната игра The Walking Dead ние сме гости на приключенията на бившия престъпник Лий Еверет, който намира втори шанс в свят, превзет от зомбита.

На това пътуване ще срещнете различни хора, ще поемете нови предизвикателства и ще помагате на други хора, когато е необходимо, рискувайки живота си.

4. Into the Dead 2

Друга игра за зомбита като The Walking Dead е Into the Dead. В играта има 7 екшън глави и 60 етапа. Предлагаща стотици мисии, играта за зомбита Into the Dead 2 започва със сцена на инцидент.

Главният герой научава, че целият град е окупиран от зомбита и предприема действия, за да спаси семейството си. За да завършите играта успешно, трябва да се уверите, че героят достига до семейството си и докато правите това, не трябва да се колебаете да предприемете каквито и да е необходими стъпки.

5. Limbo

За разлика от другите най-добри кандидати за Android хорър игри в списъка, Limbo се откроява не със своята история, а със своя геймплей и атмосфера. Единствената известна подробност около историята на играта е, че главният герой влезе в Limbo след сестра си и се опита да я спаси.

Ще срещнете много същества по време на играта. Не е ясно откъде е дошъл, защо ви е нападнал. Всъщност те нямат значение. Това е така, защото атмосферата и музиката на играта ви карат да оставите всичко това настрана.

6. Another World

е римейк на класическата приключенска игра, известна още като Out of This World. Режисираме героя Лестър Найт Чайкин в Друг свят. Лестър, млад изследовател по физика, се озовава в съвсем различен свят, когато мълния го удря, докато експериментира в лабораторията.

На този свят има същества, подобни на човек. Лестър, от друга страна, е много чужд на този свят. Заобиколен е от неизвестни опасности. Вашата цел като играч е да помогнете на Лестър, да го измъкнете от този свят.

7. Dead Effect 2

Описана като най-добрата игра на ужасите за Android, The Walking Dead, Into the Dead 2 и сега Dead Effect 2! Комбинацията от тези три игри напомня ли ви за нещо? Познахте правилно, Dead Effect 2 също е базиран на научно-фантастична история за зомбита.

В първата игра от поредицата откликнахме на призива за помощ от космическа станция от дълбините на космоса и станахме свидетели на смразяващи кръвта сцени. Във втората игра продължаваме историята оттам, откъдето спряхме. За да изчистим космическата станция, трябва да използваме нашите оръжия и да се изправим срещу безброй зомбита и същества.

8. Unkilled

Unkilled има точно 300 епизода. Всяка от тези глави е разработена в съответствие с хода на историята. Освен това ще се досетите, че нивото на трудност се увеличава постепенно. В играта има твърде много вражески единици.

Всеки от тези врагове има своя собствена сила за атака и защита. За щастие, арсеналът на нашия герой също е доста пълен. Оръжията, които можете да използвате включват:

 • Пушки
 • снайперски пушки
 • пистолети
 • LSAT
 • САЙГА-12К

Разбира се, единствената ви цел в играта е да не се държите далеч от съществата. Докато правите това, трябва да спасите жертвите. Unkilled, като цяло, е подходящ за играчите да бъдат описани едновременно като приключенска игра и игра на ужасите.

9. DISTRAINT: Pocket Pixel Horror

DISTRAINT: Pocket Pixel Horror, една от игрите, която хваща играчите за яката и бързо ги дърпа в тъмното, ви моли да решите пъзели, които ще поддържат историята, като се движите наляво и надясно.

Имате проста цел да събирате различни предмети в играта. Една точка, която ви затруднява да направите това, е тъмната атмосфера на играта.

10. Fran Bow Chapter 5

В тази игра управлявате момиче, което се опитва да намери котката си, която родителите й смятат за най-добра приятелка. Това момиче стана свидетел на ужасяващото убийство на родителите си. Може да се каже, че тънката граница между фантазия и реалност е заличена за това малко момиченце.

За да му помогнете, трябва да решавате различни пъзели в играта. В играта ще се сложи край на търсенето на тези, които търсят за психологическа игра на ужасите за Android , поне за известно време.

Подобни публикации

 1. Как да увеличите PUBG FPS?
 2. Авторът на Джон Уик ще заснеме играта Sifu
 3. Как да разрешите грешка при свързване на Valorant?
 4. Методи за намаляване на пинг в CS:GO
 5. Как да използвате интерфейса на Steam Deck на компютър?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.