Серията Samsung Galaxy S22 може да е по-скъпа, отколкото очаквахме!samsung galaxy s22 tsena

Това може да разстрои тези, които чакат серията Samsung Galaxy S22, която ще излезе тази година. Всеки модел може да струва $100 повече от миналогодишните телефони.

Споделените подробности показват, че серията Samsung Galaxy S22 няма да е много по-различна от серията Galaxy S21, с изключение на Samsung Galaxy S22 Ultra, така че смятахме, че цените ще бъдат подобни, но най-новата изтичане на информация гласи, че има по-високи цени за всеки модел. Тази новина може да разстрои тези, които чакат серията Samsung Galaxy S22. Всеки модел може да струва $100 повече от миналогодишните телефони. Ето защо!

Samsung Galaxy S22 Series, за да покаже разликата с цените

Изтеклата информация беше споделена в социалните медии от потребител на име @chunvn8888. chunvn8888 твърди, че Samsung Galaxy S22 ще започне от $899 (около £660), Galaxy S22 Plus ще започне от $1,099 (приблизително £805), а Samsung Galaxy S22 Ultra ще струва $1,299 (около £955). 

Във всеки случай е ясно, че всеки еквивалентен модел от серията Samsung Galaxy S21 струва $100 повече. Разбира се, струва си да се вземе предвид фактът, че това изтичане може да е фалшиво. Регионалните цени може да се различават. Фактът, че това е единственият теч на цена, който сме имали досега, не ни кара малко да се притесняваме. 

Ако приемем, че тези цени са правилни, струва си да се има предвид, че Samsung може и може би до известна степен да оправдае ценообразуването. Съдейки по течовете и слуховете, Samsung Galaxy S22 Ultra ще се появи като водещо устройство, много различно от своите предшественици, в комплект с включена S Pen и слот за поставяне. Това може разумно да бъде отразено в цената.

Прочети Още: 10 най-добри игри на ужасите за Android

Изглежда по-трудно да се оправдае по-високата цена за стандартните Samsung Galaxy S22 и Galaxy S22 Plus, но се говори, че Samsung може да се върне към пластмаса към стъкло на гърба на Galaxy S22, което вероятно ще се отрази в цената поне до известна степен. 

Въпреки това, основният конкурент на Samsung тук е Apple, включително предстоящата серия iPhone 14, а скорошно изтичане на информация предполага, че това също може да бъде увеличение на цените, поне за моделите Pro. Ако и двете течове са правилни, това ще изравни iPhone 14 Pro със Samsung Galaxy S22 Plus.

И така, какво мислите по тази тема? Ще отговори ли серията Samsung Galaxy S22 на очакванията въпреки увеличението на цената? Може ли да бъде показан като конкурент на новите модели iPhone? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу. 

Подобни публикации

  1. Зареждане на ваучер А1 с смс
  2. Как да изпратя ваучер на А1?
  3. Какво е Powerbank? Какво прави?
  4. Mcdodo представя нов аксесоар за зареждане в Cyberpunk дизайн
  5. Увеличаващ се брой компании срещу Apple

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.