3 начина да маркирате някого във FacebookЕтикетиране; Може да се използва за много цели, като посочване на втора и трета страна при споделяне на снимки и споменаване на една от тях. Ако не знаете как да маркирате един от приятелите си във Facebook на своя дял, можете да опитате тези три прости начина.

Преди да започнете, трябва да запомните, че промяната в настройките за поверителност на човека, който искате да маркирате, може да ви попречи да маркирате човека.

1. Етикетиране в статуси

etiketirane, facebook, izobrajenia
Без значение какво говорите, дори не трябва да го споменавате, всичко, което трябва да направите, е да напишете името на човека, който искате да маркирате, с помощта на символа @. Освен това, не е необходимо да пишете името на лицето напълно. Докато продължавате да пишете Facebook, той подрежда предложенията за етикети в малък прозорец. Когато кликнете върху някое от тези предложения, ще видите, че името на лицето е маркирано в синьо.

2. Опцията С кого сте били?

priyateli,facebook
В допълнение към изи Кой сте били с? Ери функция, Facebook ви позволява да добавите проучвания, настроения, и повече за вашата ситуация. За да посочите с кого сте, кликнете върху iniz Tag Friends bir под статуса, ще видите ново поле под статуса си, въведете името на човека, който искате да маркирате в това поле.

3. Кой е в снимката?

koy,snimkata,facebook
Имате много хубави снимки, направени с приятел, семейство, но не знаете как да ги маркирате? Можете да направите това много лесно, благодарение на функцията за автоматично разпознаване на лица на Facebook. Facebook показва открити лица в рамка. Кутия се намира точно под рамката, за да въведете име. Въведете името на човека, който искате да маркирате в това поле.

Ако няма поле, кликнете върху опцията за етикетиране в долния десен ъгъл на снимката. Когато изберете частта, която искате да маркирате, въведете името на човека, който искате да маркирате.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.