7 начина за сваляне на видео в Instagramsocial,media,instagram

Instagram’da обичаме да правим снимки на скрийншота могат да бъдат запазени в нашето устройство, но за съжаление не можем да използваме скрийншота на видеото, което обичаме да използваме. Благодарение на методите, които сме посочили за вас, можете да получите любимите си видеоклипове по най-практичния начин.

1. Video Downloader for Instagram (Android)

С Video Downloader за Instagram можете да изтеглите видео с едно докосване, което е най-популярното сред десетките приложения за изтегляне на Instagram видео, които са полезни в Play Store. Приложението може също да заснема маркери с видео или снимки. След като копирате видеоклипа или снимката, трябва да го поставите в приложението и да изчакате видеоклипът или снимката да бъдат изтеглени. След изтеглянето можете да споделите отново снимката или видеоклипа или да го изпратите на приятелите си от друго приложение.

2. IFTTT (Android, iOS и уеб)

IFTTT, което означава Ако това след това, служи за свързване на използваните услуги и за улесняване на използването на тези услуги. Първо, трябва да имате IFTTT акаунт, Instagram профил и Dropbox сметка. След това трябва да свържете двете услуги и да зададете задачата да добавите аплодираните видеоклипове към папката Dropbox. С IFTTT можете да изтеглите вашите собствени Instagram видеоклипове или други Instagram видеоклипове, които харесвате.

3. PostGraber

PostGraber може да сваля снимки или видеоклипове, които искате да изтеглите с едно кликване. За да изтеглите снимка или видео от PostGraber, която работи със същата логика като Video Downloader за Instagram, трябва първо да копирате връзката на публикацията и след това да поставите връзката към полето на сайта.

Забележка: PostGraber записва всяка изтеглена пратка и я показва публично под „Последни изтегляния не.

4. Dredown

Друга алтернатива на PostGraber, Dredown е уеб-базирана услуга за изтегляне на Instagram видео. Транзакциите в PostGraberсъщо се отнасят за този сайт. След като сте копирали връзката към публикацията, трябва да отидете в секцията за мъже Instagram и да поставите връзката в полето, което се показва.

Dredown
не само служи за Instagram. Dredown; YouTube, Facebook, Tumblr, Twitter и Twitch също ви позволяват да изтегляте видеоклипове от много платформи.

5. InstaSave

Всички горепосочени приложения са изброени за Android и уеб-базирани потребители, но ако сте потребител на iOS, как мога да получа Instagram видеоклипове?

InstaSave е едно от най-добрите приложения, достъпни за потребителите за запис на Instagram снимки и видео. InstaSave ви позволява бързо да изтегляте видеоклипове и видеоклипове, споделени с публични сметки.

6. Android File Manager

Ако операционната система на телефона е Android, не е нужно да изтегляте Instagram видео, защото всеки Instagram видео, който гледате, е записан на устройството ви, без да е необходимо да го изтегляте.

За да намерите изтеглени видеоклипове, първо трябва да въведете файловия мениджър и след това да следвате пътя до android / data / com.instagram.android / cache / videos. Най-скоро гледаният видеоклип ще бъде в горната част на списъка, когато промените разширението на този видеоклип на .mp4, ще получите видеоклипа.

7. Gramblast

Време за уеб-базирани услуги за изтегляне на видеоклипове
може да се случи катастрофа. Повече от един

Познаването на услугата за изтегляне на видеоклипове ще ви спести време.

Gramblast е алтернатива на PostGraber. Копирайте и поставете връзката на връзката в полето на сайта, след това кликнете върху бутона Изтегляне на Постави и изчакайте видеоклипът да се изтегли.

Бъдете внимателни, когато споделяте видеоклипове

Трябва да внимавате, когато публикувате видеоклипове на други хора в Instagram. Можете да ги изтеглите и да ги запазите на устройството си, но ако видеоклипът не се поддържа от възпроизвеждането на видеоклипа и сте го споделили отново, можете да започнете правни действия.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.