5 безплатни инструмента за подготовка на професионално CV

instrument za cv

Безспорно най-важният фактор в заявлението за работа е вашето резюме. Обичайното нещо е да направите известно подобрение на шаблона, който получавате от приятел и след това да изготвите черно-бяло и непрофесионално резюме, което не ви представя, но прави вашия външен вид впечатляващ.

Ако искате да подготвите автобиография, която да пасне перфектно на вашите професионални умения в определен бизнес или индустрия , потърсете помощ от безплатните онлайн инструменти за изграждане на автобиография, които сме събрали за вас в тази статия .

CV Maker

CV Maker , професионалното резюме е инструмент, който ви позволява да създавате многоезична. Можете да избирате от различни предварително разработени шаблони за вашата професия. Не е необходимо да го форматирате или редактирате на ръка; всичко вече беше направено за вас.

Можете да подредите някои секции според вашите нужди. Друга интересна функция е, че можете да хоствате автобиографията си на този сайт и да споделяте връзката му с други хора. Можете да експортирате автобиографията си във формат PDF, HTML или TXT. Той има прост интерфейс за начинаещи за създаване на безпроблемно, страхотно резюме.

VisualCV

Visual CV ви позволява да изберете красив и професионален дизайн и да създадете динамично уеб портфолио или професионално резюме . За разлика от CV Make r, той ви позволява да създавате персонализирани версии на автобиографията си в подобни или различни формати. Това означава, че можете да създадете множество автобиографии за различни бизнес възможности .

I Resume.co

I Resume.co , потребителски CV Builder е безплатен резюме, който ви позволява да редактирате и създавате благодарение на отличното CV. Този инструмент ви позволява да получавате информацията си от Facebook и LinkedIn, така че да можете да попълните CV-то си бързо и лесно.

С голямото разнообразие от страхотни шаблони на Resume.com можете да създадете собствено CV. CV-то, което сте създали, може да бъде споделено с други, както в CV Maker .

Doyoubuzz

DoYouBuzz ви позволява да създавате резюмета в уеб и мобилни формати. Както и при другите, не е нужно да се притеснявате за оформлението, защото готовите CV шаблони вършат тази работа вместо вас. Той също така ви позволява да добавите това, което искате да добавите.

Тъй като автобиографията ви е споделена, можете да я популяризирате в социалните мрежи. Можете да изберете да покажете CVто си в Google. Можете лесно да изтеглите и отпечатате CV-то, което сте създали.

Resumonk

Resumonk е производител на резюме на Premium, където можете да създадете автобиографията си в PDF и DOCX формати. Можете да избирате от много шаблони за CV, да въведете вашата информация и да създадете своето CV просто и бързо. Resumonk ви позволява да създавате неограничени автобиографии, но в безплатната версия се възползвате само от ограничен брой шаблони.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.