5 уебсайта за изтегляне на музика без авторски права в YouTube

youtube,prava, mp3, download

Ако използвате фонова музика от защитен с авторски права източник на ouTube, важно е да запомните, че видеоклипът ви ще бъде забранен. В този процес може да се наложи да платите на производителя с авторски права. Ето защо сме съставили сайтове, които включват най-добрата безплатна музика, която можете да намерите, за да използвате във видеоклиповете си.

Особено авторските права, които са от голямо значение в днешния интернет свят, са проблем за много производители на видеозаписи. Използването на музика, защитено с авторски права, във видеоклиповете ви за повече от 30 секунди може да доведе до изтриването й. Вместо това, използването на безплатна музика би било голямо предимство за вас.

Въпреки че музиката на сайтовете по-долу е напълно безплатна, може да се наложи да включите ресурсите на производителя в описанията на видеоклиповете си.

Thematic (Web)

Този сайт позволява на създателите на YouTube да търсят безплатни песни от вградени изпълнители и музиканти. Трябва да сте регистрирани, за да използвате Тематично. След като се регистрирате, можете безплатно да изтеглите музика от всички категории.
thematic, music,free, youtube, download
Една от най-красивите функции на Thematic е музиката, която искате да използвате, преди да можете да видите кои канали в YouTube се използват и можете да гледате тези видеоклипове.

Wowa (Web)

На уебсайта на WOWA има само 20 песни. Можете да ги изтеглите безплатно и безплатно. Но най-добрата част от този сайт е, че той идва с лиценз Creative Commons Zero (CC0).
wowa, download, mp3, youtube, music
Лицензът CC0 ви позволява да използвате произведения за свободни, лични или търговски причини или да ги редактирате според нуждите си. Така че можете да промените музиката, която сте изтеглили от Wowa.

Icons8 Fugue (Web)

Icons8 е добре познат ресурс за безплатни стокови икони и снимки и сега предлага страхотна музика и звукови парчета безплатно. Музикалната колекция е разделена на три категории: тема, жанр и настроение. Всяка една от тях има подкатегории, за да доразвиете избора си и бързо да намерите това, което търсите.
icons8, video, mp3, music,download
TeknoAXE (Web)

TeknoAXE служи от много години и повечето от тях са електронна танцова музика, рок и метал. Повече от 1500 плейлиста, сайтът също има канал в YouTube.

CCHound (Web)

Особено най-красивата част от CCHound, където се срещат музикалните продуценти, е създадена от продуцентите. Не само че днес има нови песни, но и можете да изтеглите популярна музика с помощта на маркери и категории.
cchound, youtube, download, mp3, video, music

Подобни публикации

  1. Не мога да вляза в Instagram Грешка и решения
  2. Не мога да се свържа с интернет, въпреки че имам интернет
  3. Нови функции, добавени към груповите видео разговори в Whatsapp
  4. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  5. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.