9 най-добри приложения за пътуване и откриване на нови местаprilojenie za pochivka i otkrivane na novi mesta

9 най-добри приложения за пътуване и откриване на нови места

Подготвили сме списък с успешни услуги за хора, които искат да използват приложения за пътуване. Ето препоръки за приложения за пътуване! Приложенията за пътуване са много полезни за хора, които обичат да пътуват, защото тези услуги улесняват процеса на пътуване. И така, кои услуги са най-успешни в своята област? В тази статия сме изброили успешни приложения, които могат да се използват на устройства с Android и iOS.

Ако сте готови да изследвате нови градове, но нямате идея откъде да започнете, не се притеснявайте. В ръководството, което подготвихме, направихме препоръки за приложения за пътуване, за да ви помогнем да откриете нови места.

Списък с приложения за пътуване

 • Spotted by Locals
 • RunGo
 • Среща
 • Skyscanner
 • Драскотина
 • Wanderlog
 • Instagram
 • Apple Maps
 • Google Maps

Spotted by Locals
В Spotted by Locals, приложение за пътуване, което предлага пътеводител за много градове по света, можете да видите препоръките, изготвени от местните хора във вашия град или града, в който отивате. Препоръчваме ви да го пробвате, за да сте информирани за задължителните и задължителни места във всеки град.

RunGo
В приложението RunGo, което комбинира както спорт, така и пътуване, можете както да спортувате, така и да откривате местата, които трябва да видите по пътя, като следвате маршрутите, създадени от хората в града, който посещавате.

Meetup
С базираното на местоположението приложение Meetup можете да видите кои събития посещават хората около вас и можете да се сприятелите с хората, които посещавате на същото събитие. Освен това е възможно да създадете нови приятели в приложението, където можете да търсите като вид дейност.

Skyscanner
Skyscanner, който има огромна популярност по света, ви позволява да планирате пътуванията си. Можете да получите информация за цените на полетите, хотелите и колите под наем чрез услугата. Ето защо, преди да пътувате, можете да научите за достъпни хотели и самолетни билети.

Skratch
Благодарение на Skratch, който ви позволява да създавате списъци със задачи, е възможно да планирате пътувания. В приложението също така е възможно да маркирате на картата посетените от вас държави и градове. Можете да качвате снимки и видеоклипове на места, които сте посетили.

Wanderlog
С Wanderlog, който ви позволява да си сътрудничите с приятелите си в реално време, можете да планирате пътувания и лесно да следвате плановете, които сте създали. Услугата също така ви позволява да получавате персонализирани препоръки.

Instagram
Мислили ли сте някога да използвате Instagram като помощ при пътуване? Ако отговорът ви е не, можете да следвате стъпките, които ще ви обясним. След като стартирате приложението, докоснете бутона Търсене и изберете Места от бутоните точно под лентата за търсене.

Можете да преглеждате популярни или нови снимки, като напишете страната или града, които искате, в лентата за търсене. Въпреки че повечето от снимките, които ще срещнете, са селфита, можете също да намерите задължителни места и потребителски бележки.

Apple Maps
Говорейки за списъка с приложения за пътуване, би било невъзможно да не споменем Apple Maps и Google Maps. Кафенета и т.н. в приложението Apple Maps. Можете да търсите места и да намирате препоръки. Можете също да получите указания чрез приложението.

Google Maps
Можете лесно да видите местата около вас и едновременно с това да получите указания в секцията за изследване на Google Maps, която е сред най-добрите приложения за навигация . След като активирате функцията за местоположение, ще бъде достатъчно да въведете нещо в лентата за търсене.

В тази статия сме подготвили списък с приложения за пътуване. И така, кое според вас е най-успешното приложение за пътуване? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
 2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
 3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
 4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
 5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.