AirPods със сензорен екран в процес на разработка: Ето първото изображение!AirPods със сензорен екран в процес на разработка: Ето първото изображение!

Apple прави промени в новите AirPods след дълго време. Ето всички подробности за AirPods, които се очаква да спечелят сензорен екран! AirPods на Apple придобиха множество нови функции от първото си поколение през 2016 г., но AirPods все още изискват iPhone или друго устройство, за да работят. Сега това може да се промени в бъдеще, тъй като Apple патентова нов калъф за AirPods с интерактивен дисплей.

Както отбелязва Patently Apple, Службата за патенти и търговски марки на САЩ е предоставила на Apple патент за преработен калъф за зареждане на AirPods. Предната част на кутията ще включва сензорен екран, подобен на Apple Watch. Според описанието на патента и изображенията, вграденият в кутията екран ще предлага мултимедийни контроли и дори основни приложения като карти, прогноза за времето и известия.

В допълнение, според патента, потребителите ще могат да превключват между приложения с помощта на команди на Siri. Едно от изображенията дори показва възможността за прехвърляне на песен от AirPods към HomePod с помощта на Handoff.

AirPods и AirPods Pro водоустойчиви ли са? Какво трябва да направите, ако падне във вода?

Apple работи върху тази идея от дълго време

tsenzor airpods2

Фактът, че патентът е подаден от Apple през септември 2022 г., показва, че компанията може наистина да проучва идеята в себе си. Разбира се, Apple е подала заявления за много патенти, но само няколко от тях се използват в реални устройства. Все пак е интересно да си представим AirPods, работещи с базирана на сензорен UI операционна система.

Apple официално прекрати производството на iPod миналата година след повече от 20 години. Компанията каза, че музиката продължава да живее в другите й продукти, като iPhone, HomePod и, разбира се, AirPods. Може би добавянето на някои съществени функции към безжичните слушалки на Apple би могло да бъде начин за вдъхновение на iPod в модерната епоха.

Друга възможност е калъфът да работи като допълнителен аксесоар за iPhone. По този начин потребителите без Apple Watch ще имат достъп до някои основни медийни контроли и други мини-приложения, без да се налага да изваждат своя iPhone от джобовете си.

И така, какво мислите за тази идея? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Последната актуализация на Samsung причини проблеми
  2. Представена серия Motorola Edge
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  4. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  5. Характеристики на Motorola Moto G64 5G

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.