Функции, поддържани от изкуствен интелект идват в Apple Watchapple watch ai izkustven intelekt

Функции, поддържани от изкуствен интелект идват в Apple Watch

Apple планира да добави нови функции, задвижвани от AI, към Apple Watch. Ето и първите известни подробности за плановете на компанията! Една от най-трудните части да влезеш във форма и да станеш по-здрав е да останеш постоянен и постоянен. Ето защо мнозина намират приятел или още по-добре личен треньор, с когото да тренират. Но какво ще стане, ако тази роля може лесно да бъде изпълнена от изкуствен интелект?

Какво е изкуствен интелект? Как работи? Какво прави?

Apple изглежда смята, че това е добър въпрос, тъй като според съобщенията компанията работи по начин да добави задвижван от AI наставник/треньор към Apple Watch в недалечно бъдеще. Докладът идва от Марк Гърман, популярно име с голям процент точност, когато става въпрос за прогнози и изтичане на информация.

Apple ще внедри този така наречен AI мотивационен треньор като нова функция, която вероятно ще бъде отделна платена опция извън Apple Fitness+. Apple казва, че в момента възлага на Siri, AI, здравеопазване и екипи за услуги да работят по него. Основната цел на проекта, наречен Quartz, ще бъде да помогне на потребителите да останат мотивирани, да спят по-добре и да се хранят по-добре, докато тренират.

Вашият виртуален треньор с изкуствен интелект ви очаква

Твърди се, че този виртуален треньор ще проследява вашата активност и хранителни навици и ще коригира съветите си съответно. Разбира се, това звучи уморително и дори досадно, но наемането на ваш личен треньор, който да ви следва навсякъде, може да бъде интересно решение, което очевидно няма да ви излезе евтино.

Gurman не е споменал никакви цени засега, но това може да се очаква, като се има предвид, че проектът Quartz все още е в процес на работа. Ако тази функция бъде внедрена, това ще се случи през 2024 г., когато Apple ще пусне софтуерната актуализация на iOS 18 , но все още има възможност тази инициатива да бъде изоставена.

Подобни публикации

  1. Sony представя ZV-1 II, нова Vlog камера с впечатляващи функции
  2. Дизайн на iPhone 16 Ultra
  3. Функцията за спешни случаи на iPhone 14 продължава да спасява животи
  4. Как да използвам GIF в Instagram?
  5. Как да изчистите кеша на iPhone и iPad?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.