Функции, поддържани от изкуствен интелект идват в Apple Watchapple watch ai izkustven intelekt

Функции, поддържани от изкуствен интелект идват в Apple Watch

Apple планира да добави нови функции, задвижвани от AI, към Apple Watch. Ето и първите известни подробности за плановете на компанията! Една от най-трудните части да влезеш във форма и да станеш по-здрав е да останеш постоянен и постоянен. Ето защо мнозина намират приятел или още по-добре личен треньор, с когото да тренират. Но какво ще стане, ако тази роля може лесно да бъде изпълнена от изкуствен интелект?

Какво е изкуствен интелект? Как работи? Какво прави?

Apple изглежда смята, че това е добър въпрос, тъй като според съобщенията компанията работи по начин да добави задвижван от AI наставник/треньор към Apple Watch в недалечно бъдеще. Докладът идва от Марк Гърман, популярно име с голям процент точност, когато става въпрос за прогнози и изтичане на информация.

Apple ще внедри този така наречен AI мотивационен треньор като нова функция, която вероятно ще бъде отделна платена опция извън Apple Fitness+. Apple казва, че в момента възлага на Siri, AI, здравеопазване и екипи за услуги да работят по него. Основната цел на проекта, наречен Quartz, ще бъде да помогне на потребителите да останат мотивирани, да спят по-добре и да се хранят по-добре, докато тренират.

Вашият виртуален треньор с изкуствен интелект ви очаква

Твърди се, че този виртуален треньор ще проследява вашата активност и хранителни навици и ще коригира съветите си съответно. Разбира се, това звучи уморително и дори досадно, но наемането на ваш личен треньор, който да ви следва навсякъде, може да бъде интересно решение, което очевидно няма да ви излезе евтино.

Gurman не е споменал никакви цени засега, но това може да се очаква, като се има предвид, че проектът Quartz все още е в процес на работа. Ако тази функция бъде внедрена, това ще се случи през 2024 г., когато Apple ще пусне софтуерната актуализация на iOS 18 , но все още има възможност тази инициатива да бъде изоставена.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.