Писмото на ChatGPT печели стипендия на Кеймбридж!chatgpt cambridge

Писмото на ChatGPT печели стипендия на Кеймбридж!

ChatGPT излезе с ново събитие, което ще ви накара да кажете „това също се случи“. Писмо за препоръки, написано с ChatGPT, спечели стипендия в университета в Кеймбридж. Преподавател от Викторианския университет е използвал ChatGPT по завладяващ начин, за да напише референтно писмо до студент, и то работи толкова добре, че помогна на студента да спечели престижна стипендия на Кеймбридж, съобщава The Atlantic.

Google ChatGPT представя конкурент: Ето го бардът!

„Мръсна тайна на академичните среди е, че повечето професори имат кеш от писма, разделени в различни категории“, каза Мат Хукулак, ръководител на услугите за напреднали изследвания в университета Виктория , пред The ​​Atlantic . казах. Е, какво означава? За да бъдем по-конкретни, силно стереотипният подход към писмата води до също толкова стереотипни референтни писма.

Хуцалак, който искаше да се отърве от тази монотонност, трябва да е имал интересна идея да поиска от ChatGPT да напише „перфектно“ референтно писмо. След това, използвайки тази буква като шаблон, той пише противоположната, „антиформула“ буква.

Писмото на ChatGPT се тълкува като „искрено“

Говорейки пред Atlantic след събитието, Hucalak каза: „Това, което написах, се почувствах като най-„хуманното“ и прочувствено писмо, което съм писал от дълго време.“ казах. Както се оказа, писмото беше достатъчно искрено, за да спечели на въпросния студент престижна стипендия в университета Кеймбридж .

Използването на Hucalak на ChatGPT е завладяващо и по някакъв начин подчертава не само традициите на академичните среди, област, известна със своята твърдост, но също така и широко рекламирания ChatGPT за неговия творчески процес.

И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаквайте сгъваем телефон на Huawei
  2. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  3. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  4. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  5. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.