Ерата на създаване на съдържание с поддръжка на изкуствен интелект започва в YouTube!youtube ai

Ерата на създаване на съдържание с поддръжка на изкуствен интелект започва в YouTube!

В YouTube започва ерата на създаване на съдържание с поддръжка на изкуствен интелект. Ето функциите, описани на събитието Made on YouTube! На събитието Made on YouTube, проведено днес, беше дадена информация за поддръжката на изкуствен интелект, която ще дойде в приложението. YouTube, който наскоро насочи усилията си към производителите на съдържание, започва ерата на създаване на съдържание с подкрепата на изкуствения интелект.

Съответно много фактори в приложението вече могат да бъдат създадени с инструменти за изкуствен интелект. По този начин производителите на съдържание ще могат да наберат скорост в производството на видеоклипове.

Изкуственият интелект дори ще прави предложения за теми!

Поддръжката на изкуствен интелект, която ще бъде много полезна за производителите на съдържание, ще създава видеоклипове и снимки на фона на YouTube Shorts. Тази функция, наречена „Dream Screen“, ще може да пренарежда съществуващо съдържание с помощта на AI инструменти, ако производителите на съдържание напишат своите заявки.

Освен фоновете, които ще се създават за секунди, изкуственият интелект ще има и други възможности. Например, той ще може да предлага теми за видео на производителите на съдържание. Всъщност той не само ще предложи тема, но и ще представи чернова.

Освен това препоръките на AI ще бъдат персонализирани за създателите и съобразени с това, което е актуално в момента. В допълнение, поддържана от изкуствен интелект система за препоръчване на музика също може да се използва за видеоклипове.

Създателите на съдържание ще могат да поискат от AI да транскрибира техните видеоклипове на други езици и да използват функцията за дублаж. Всички тези функции ще помогнат на потребителите както при създаването на съдържание, така и при подготовката на Shorts. И така, какво мислите за поддръжката на изкуствен интелект, идваща в YouTube? Можете да споделите вашите коментари с нас в полето по-долу.

Подобни публикации

  1. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  2. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  3. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  4. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!
  5. Забравете MacBook, iPhone и iPad! Бъдещето на Apple ще бъде това устройство

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.