Най-търсената функция в Threads най-накрая пристигна!threads funktsia tarsena

Най-търсената функция в Threads най-накрая пристигна!

Threads представи още една нова функция. Новата функция помага на приложението за социални медии да осигури по-добро изживяване. Ето подробностите за новата функция! Въведена е нова функция за Threads. Новата функция, обявена с публикация в официалния акаунт на популярната социална медийна платформа, направи използването на множество акаунти много по-лесно.

Продължават да се добавят нови функции към услугата за социални медии, наречена Threads, която е сред подобни на Twitter приложения. Приложението, което през изминалите седмици имаше функция за търсене сред публикациите, получи нова функция.

Какво предлага новата функция на Threads?

Темите, които станаха много популярни от деня, в който бяха пуснати, вече имат функцията за превключване между акаунти. Това гарантира, че потребителите не трябва да излизат от съществуващите си акаунти, за да влязат в другите си акаунти.

Функцията за превключване на акаунти, която помага за постигане на по-добро потребителско изживяване, беше обявена чрез официалния акаунт на Threads. Публикацията включва и видеоклип, показващ как да използвате функцията. За да превключите към друг акаунт, първо трябва да натиснете и задържите иконата на профила. Когато тази стъпка бъде изпълнена, ще се отвори прозорец. Ако не сте влезли във втори акаунт, ще има опция за добавяне на профил в допълнение към съществуващия акаунт. Можете да влезете във втория акаунт, като използвате тази опция.

След като влезете във втория акаунт, можете лесно да превключвате между двата акаунта, като натиснете и задържите иконата на профила. Тъй като тази функция току-що започна да се предлага, може все още да не е достъпна за всички потребители. След като актуализирате приложението до най-новата версия, можете да проверите дали функцията е налична или не. Какво мислите за новата функция на Threads? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.