Как да затворя Whatsapp онлайн? – 2023 гkak da zatvorya whatsapp online

Как да затворя Whatsapp онлайн? – 2023 г

В тази статия можете да изпратите съобщение в Whatsapp, без да се появявате онлайн, и как да изключите Whatsapp онлайн. Ако по някаква причина искате да деактивирате онлайн функцията, която е една от функциите на Whatsapp, след като прочетете тази статия, ще можете да продължите да изпращате съобщения в Whatsapp, без да се появявате онлайн.

Може да имате много причини за функцията за онлайн деактивиране на WhatsApp. Каквато и да е причината ви, като следвате методите по-долу, ще можете да пишете съобщения в Whatsapp, без да се появявате онлайн.

Как да затворите или скриете Whatsapp онлайн?

  • Като отговаряте, без да влизате в Whatsapp.
  • Като изключите интернет.

Отговорете без влизане в Whatsapp

Онлайн функцията в Whatsapp е функция, която е активна само когато влезете в приложението. Ако не влезете в Whatsapp, няма да се показвате онлайн. И така, възможно ли е да отговорите, без да влизате в Whatsapp? Да, макар и частично. Когато някой ви пише, ще видите това съобщение в известията. В това известие, което се появява в горната част на екрана ви, ще видите опциите „отговор“ и „маркиране като прочетено“. Ако щракнете върху опцията Отговор, можете да изпратите съобщение чрез известието. Когато приложите този метод, няма да се показвате онлайн, защото не сте влезли в Whatsapp. Тъй като този метод ще работи само когато някой ви изпрати съобщение, този метод ще бъде невалиден, ако вие сте този, който е инициирал разговора.

Изключете интернет

С този метод можете да изпращате съобщения, без да се появявате онлайн, независимо от това кой започва разговора. Изключете интернет, преди да влезете в WhatsApp. След като интернет връзката ви бъде прекъсната, напишете съобщението си и натиснете изпрати. След това затворете WhatsApp. Когато включите интернет, приложението ще работи във фонов режим и ще изпратите съобщението си до желаното лице. Никой също няма да ви види онлайн. Тъй като вашият интернет беше изключен, когато влезете в приложението, онлайн информацията не достигна до други потребители. Тъй като не сте в приложението, когато съобщението се предава, никога няма да се появите онлайн. Въпреки че може да е малко досадно да включвате и изключвате интернет за всяко съобщение, това е идеалният метод за изпращане на съобщения, без да се появявате онлайн.

Заслужава да се отбележи, че WhatsApp все още няма настройка за пълно изключване на онлайн функцията. Не можем да изключим възможността за показване онлайн, като например изключване на WhatsApp последно виждане. Поради тази причина трябва да пишем съобщения, без да се появяваме онлайн с горните методи.

Това са всички начини, по които можем да пишем съобщения в Whatsapp, без да сме онлайн. Надяваме се, че това съдържание е било полезно за вас. Не забравяйте да следвате KakSePravi.OrG за незабавен достъп до съдържание като това и текущи новини за игри и технологии.

Подобни публикации

  1. YouTube с нова функция Супер чат
  2. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  3. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  4. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  5. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.