Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурностairdroid remote support

Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност

Новите функции за сигурност на AirDroid Remote Support гарантират сигурността на данните и устройството, като същевременно позволяват ефективни отдалечени операции. AirDroid Remote Support, решение за поддръжка на клиенти, предназначено за поддръжка на клиенти, ИТ поддръжка и екипи на бюрото за помощ, пусна нова актуализация, която идва с подобрени функции за сигурност за ИТ администратори.

Разширени функции за сигурност, добавени към отдалечената поддръжка на AirDroid

Нови функции за сигурност като режим на защита, метод за отдалечено влизане и контрол в реално време и поддръжка за синхронизация са предназначени за клиенти, които трябва да контролират необслужвани устройства. Новите функции за сигурност осигуряват предимства като повишена поверителност и защита и сигурна комуникация.

„Ние сме развълнувани да предложим на нашите клиенти по-сигурна версия на дистанционна поддръжка. Тези функции ще помогнат на ИТ администраторите ефективно да извършват дистанционни операции, като същевременно гарантират сигурността на потребителските данни и самото устройство“, каза изпълнителният директор на Sand Studio Ансън Сюн.

Какво е AirDroid, какви са неговите характеристики, как да се използва?
Режим черен екран
ИТ администраторите вече могат да използват режим на защита по време на дистанционно управление, за да скрият екрана на контролираното отдалечено устройство. На екрана се появява черен екран със съобщението „Устройството е в процес на поддръжка“. Това позволява на ИТ администраторите да извършват отдалечени операции, без да засягат потребителите.

Метод за отдалечено влизане
Методът за отдалечено въвеждане позволява на ИТ администраторите да използват клавиатурата на контролния панел, за да добавят дистанционно текст към управляваното устройство. В допълнение, синхронизирането на клипборда позволява на администраторите да поставят текст между контролираното устройство и контролния панел.

Усъвършенстван контрол и синхронизация в реално време
AirDroid Remote Support позволява контрол в реално време и синхронизиране на действията на устройства с Android 8.0 или по-нова версия. Мултитъч контролите могат да се използват и в поддържащи услуги като контролен панел, софтуер за редактиране на изображения.

Сценарии за използване
Подобрените функции за сигурност могат да бъдат от полза за организациите в различни сценарии на използване. Например, финансовите институции могат да използват функцията за режим на защита, за да защитят поверителна финансова информация на необслужвани устройства (киоски за самообслужване, банкомати и т.н.), когато извършват дистанционна поддръжка, актуализиране на софтуер или надграждане на операционната система.

Съобщението „Устройството е в процес на поддръжка“ може да информира потребителя, че устройството е временно недостъпно, като по този начин предотвратява случайно използване.

Друг пример е, когато рекламните агенции използват дистанционно влизане, за да актуализират съдържанието на необслужвания цифров екран в реално време. Упълномощеното лице в компанията може дистанционно да влезе в контролирания цифров дисплей, да добави текст за конфигуриране на устройството, да актуализира съдържанието и да рестартира устройството само с помощта на отдалечената клавиатура.

Предимства за организациите
Подобрена поверителност и защита на данните : Режимът на черен екран защитава поверителността на потребителите, като предотвратява неоторизиран достъп до данни до съдържанието на екрана на отдалеченото устройство по време на поддръжка.
Сигурна комуникация : Контролът и синхронизирането в реално време позволяват на ИТ администраторите сигурно да вмъкват или прехвърлят частна текстова информация към устройства, минимизирайки риска от изтичане на данни.

Какво представлява отдалечената поддръжка на AirDroid?

AirDroid Remote Support помага за постигане на огромно предимство в стратегията за обслужване на клиенти, като предоставя отдалечена ИТ помощ за проблеми, свързани с устройства с Android и iOS, които телефонните обаждания или имейлите не могат да разрешат.

Той позволява на бизнеса да предлага незабавна ИТ поддръжка за производители на хардуер, системни интегратори, доставчици на софтуерни решения и работници на първа линия. Това прави AirDroid Remote Support отличен инструмент за дистанционно отстраняване на неизправности за решаване на мобилни и технически проблеми на място.

Подобни публикации

  1. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
  2. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
  3. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
  4. Приложения, които харчат най-много интернет
  5. Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качество

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.