Sony работи върху модел на сгъваем смартфонsony sgavaem smartfone

Sony работи върху модел на сгъваем телефон: Ето всичко, което знаем!

Твърди се, че Sony, една от важните марки в технологичния свят, работи върху сгъваем модел телефон. През последните години, докато моделите в света на смартфоните започнаха да си приличат всеки ден, сгъваемите телефони, които внасят нов дъх в сектора, вече са любимите на почти всяка компания. Толкова много, че дори Sony, които отдавна не се занимават с модели телефони, искат да направят нов модел сгъваем телефон.

Sony, която не е произвеждала флагмански телефон от 2018 г., планира да направи бързо навлизане на пазара с мощен сгъваем телефон, според твърдението на японските медии.

Сгъваем телефон за игри от Sony

Според новините на японската медия Sumahodigest, сгъваемият телефон, върху който работи Sony, ще вземе за пример схемата на сгъване на Samsung Galaxy Z Flip 4. С други думи, твърди се, че телефонът ще се сгъва навътре вертикално.

В момента има много ограничена информация за характеристиките на телефона, който се очаква да бъде представен с името Xperia Fold. Според някои твърдения телефонът, който се очаква да има компактен дизайн, ще излезе доста силно от страна на играта. Също така се казва, че телефонът ще бъде оптимизиран за мобилни игри.

Експертите смятат, че Sony може отново да заеме мястото си в сектора с ориентиран към игрите сгъваем модел телефон и да влезе в надпреварата с големите марки. Можем също да предположим, че телефонът ще се предлага с много високи характеристики на камерата. Въпреки че Sony се оттегли от производството на телефони, тя все още продължава да произвежда висококачествени лещи за своите водещи модели телефони с Android.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.