Дизайн на iPhone 16 UltraРазкрит дизайн на iPhone 16 Ultra: Най-големият iPhone досега!

Въпреки че серията iPhone 15 все още не е представена, изтекоха CAD рендери на iPhone 16 Ultra, който ще бъде топ моделът на iPhone 16. Ето подробностите! Apple все още не е представила серията iPhone 15, но днес изтече дизайнът на топ модела от серията iPhone 16, който ще бъде пуснат през следващата година. Очевидно Apple планира да промени системата за брандиране на моделите iPhone през 2024 г. IPhone 15 Pro Max ще бъде най-премиум моделът тази година, но през следващата година „iPhone 16 Ultra“ ще вземе трона от Pro Max като най-добрия iPhone.

В специален доклад 9to5Mac предполага, че по-големият iPhone 16 Pro е готов да приеме марката Ultra, за да бъде съвместим с Apple Watch Ultra. Това означава, че Apple може да използва марката Pro Max за последен път тази година. Каквото и да е името, по-важното изтичане тук е в посоката на CAD рендерите на бъдещия телефон.

Изтичането дава само подробности за екрана на iPhone 16 Ultra. Изглежда, че Apple планира да направи екрана значително по-висок с 6,9 инча в сравнение с очаквания 6,7-инчов дисплей на предстоящия iPhone 15 Pro Max.

iPhone 16 Ultra срещу iPhone 15 Pro Max

iphone 16 ultra vs iphone 15 max

На изображението по-горе можете да видите паралелното сравнение между двата телефона. Освен че е по-висок, изглежда, че iPhone 16 Ultra ще бъде малко по-широк от своя аналог тази година.

По-малкият модел iPhone 16 Pro също се очаква да нарасне до 6,3 инча. Сегашният iPhone 14 Pro има 6,1-инчов дисплей, а iPhone 15 Pro се очаква да има същия дисплей. Анализаторът Минг-чи Куо казва, че по-големият екран ще позволи на Apple да прикрепи перископичен вариообектив към по-малкия модел iPhone 16 Pro, функция, която тазгодишният iPhone 15 Pro вероятно няма да има.

Въпреки че цялата тази информация идва от надеждни източници, все още е твърде рано да се каже какво ще направи Apple през следващата година.

Подобни публикации

  1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  2. Голямо развитие за електрически велосипеди
  3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
  4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
  5. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.