Как да актуализирате графичния драйвер на NVIDIA на лаптопи?Как да актуализирате графичния драйвер на NVIDIA на лаптопи?

Можете да извършите процеса на актуализиране на графичния драйвер на NVIDIA много лесно на лаптопа. И така, как да актуализирате видеокартата на лаптоп? Процесът на актуализиране на графичния драйвер на NVIDIA помага на компютъра да работи по-добре, особено във видеоигрите. Ето защо е важно да поддържате драйвера на видеокартата актуален. И така, какви стъпки трябва да следвам, за да актуализирам графичния драйвер?

Има няколко метода, които можете да използвате, за да актуализирате графичната карта. Можете да актуализирате графичния драйвер по много практичен начин, или като следвате някои стъпки, без да изтегляте програма, или чрез програмата. И така, какви методи могат да се приложат за процеса на актуализиране на графична карта NVIDIA на лаптоп?

Методи за актуализиране на графичен драйвер на NVIDIA

 • Използване на GeForce Experience
 • Използване на програма за актуализиране на драйвери
 • Изтегляне на драйвери от официалния сайт на NVIDIA

Използване на GeForce Experience

С GeForce Experience, много полезна програма за потребители на компютри, използващи графични карти NVIDIA, можете да актуализирате драйвера, да оптимизирате игрите и много други. Можете да проверите дали има нова актуализация от раздела Драйвери и ако има, можете да актуализирате графичния драйвер.

Препоръки за графична карта с най-добра цена

За да използвате програмата, хардуерът на компютъра трябва да поддържа въпросната услуга. Можете да разберете кои хардуерни компоненти поддържат програмата на страницата със системните изисквания на GeForce Experience.

Използване на програма за актуализиране на драйвери

Програмите за актуализиране на драйвери проверяват всички драйвери на компютъра, включително видеокартата, и изтеглят и инсталират подходящите драйвери за остарели драйвери. Това гарантира, че драйверите на компютъра се поддържат актуални. Можете да изберете тези програми, защото те правят процеса много практичен.

Изтеглете драйвера от официалния сайт на NVIDIA

Ако не искате да инсталирате каквато и да е програма на вашия компютър, възможно е да актуализирате графичния драйвер, като посетите официалния уебсайт на NVIDIA. За целта отидете на сайта на NVIDIA през уеб браузъра, инсталиран на вашия компютър, и след това щракнете върху менюто „Драйвери“.

Можете да изтеглите най-новия драйвер, подходящ за видеокартата на вашия компютър, като изберете модела на видеокартата, операционната система, типа на изтегляне и езика на страницата, която се отваря. След като изтеглянето приключи, щракнете двукратно върху файла на драйвера, за да стартирате инсталацията. Можете да завършите процеса, като следвате инструкциите на екрана.nvidia aktualizirane na softuer

Как да научите модела на графичната карта без програма?

 • Щракнете върху бутона за търсене в лентата на задачите.
 • Въведете dxdiag в полето.
 • Изберете dxdiag от резултатите от търсенето.
 • Влезте в раздела Дисплей.
 • Ще видите различна информация за графичната карта.

Можете да използвате инструмента dxdiag, за да разберете модела на видеокартата, без да инсталирате програма. Ако искате да научите повече за хардуерните компоненти, можете да изберете безплатни програми за обучение на системна информация.

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.