Един от досадните проблеми на телефоните с Android е решен!izvestia na tsal ekran android

Един от досадните проблеми на телефоните с Android е решен!

С Android 14 Google решава един от досадните проблеми на телефоните с Android. Ето подробностите! Изглежда, че Google решава дългогодишно разочарование, което много потребители на телефони с Android са имали с нова функция в Android 14, която ще попречи на известията на цял екран да съсипят деня ви.

Новата опция е забелязана от Mishaal Rahman. Тази нова настройка, която идва с Android 14, ще ви позволи да контролирате дали услуга като аларми или телефонни обаждания ще дава предупреждения на цял екран.

Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?

Известията в приложенията на цял екран могат да бъдат изключени

Както може да се види на екранните снимки, публикувани от Рахман в Twitter, новата функция за уведомяване е достъпна за различни приложения като Clock, Facebook и Discord . Според Рахман в момента можете да деактивирате предупреждението на цял екран от приложение само веднага щом инсталирате приложението, но след като приключите с инсталирането на приложението, тази опция вече не е налична. Android 14 ще промени това, като ви позволи да отмените това разрешение по всяко време.

В момента тази функция е достъпна само в бета версия, която е в началната фаза на Android 14. Ако използвате един от отговарящите на условията телефони с Android на Google, можете да осъществите достъп до тази функция, като отидете в Настройки > Приложения > Специален достъп до приложения > Управление на опциите за цял екран . От тук можете да разрешите или блокирате приложенията да показват известия в режим на цял екран.

И така, какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Нов детайл на дизайна нови изображения на Samsung Galaxy A55
  2. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2
  3. Характеристики и цена на Honor 100 Series
  4. Какви са характеристиките на Samsung Galaxy M22?
  5. Проблемът с загряване на iPhone 16 вече ще остане в историята! Решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.