Един от досадните проблеми на телефоните с Android е решен!izvestia na tsal ekran android

Един от досадните проблеми на телефоните с Android е решен!

С Android 14 Google решава един от досадните проблеми на телефоните с Android. Ето подробностите! Изглежда, че Google решава дългогодишно разочарование, което много потребители на телефони с Android са имали с нова функция в Android 14, която ще попречи на известията на цял екран да съсипят деня ви.

Новата опция е забелязана от Mishaal Rahman. Тази нова настройка, която идва с Android 14, ще ви позволи да контролирате дали услуга като аларми или телефонни обаждания ще дава предупреждения на цял екран.

Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?

Известията в приложенията на цял екран могат да бъдат изключени

Както може да се види на екранните снимки, публикувани от Рахман в Twitter, новата функция за уведомяване е достъпна за различни приложения като Clock, Facebook и Discord . Според Рахман в момента можете да деактивирате предупреждението на цял екран от приложение само веднага щом инсталирате приложението, но след като приключите с инсталирането на приложението, тази опция вече не е налична. Android 14 ще промени това, като ви позволи да отмените това разрешение по всяко време.

В момента тази функция е достъпна само в бета версия, която е в началната фаза на Android 14. Ако използвате един от отговарящите на условията телефони с Android на Google, можете да осъществите достъп до тази функция, като отидете в Настройки > Приложения > Специален достъп до приложения > Управление на опциите за цял екран . От тук можете да разрешите или блокирате приложенията да показват известия в режим на цял екран.

И така, какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Неизвестна функция на Android
  2. С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?
  3. Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1
  4. Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?
  5. Разкритите подробности за Galaxy Z Fold 6 развълнуваха феновете на Samsung!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.