Американски лекар: Китайските миньори са се развили с Covid преди 9 годиниkitay amerika

Висш медицински специалист в САЩ твърди, че COVID-19 се е развил в белите дробове на китайските миньори девет години преди да избягат от Ухан.

Възможно ли е китайските миньори да са източник на Covid-19 ? Американски лекар твърди, че Covid-19 се е развил в белите дробове на китайски миньор, преди да избяга от лабораторията в Ухан преди девет години.

Изпълнителният директор на американския проект за биологични ресурси, д -р. Джонатан Latham , почти десет години преди произход на пандемичния вирус идват от мистериозната болест, при която загинаха трима миньори могат да вярват.

Прочети Още: Ще продължи ли да се купува Apple Watch 3, когато навлезем в 2022 г.?

Шестима миньори през април 2012 г. в Моджианг След като работи в нахлулата в пещера прилепи, Ковидиен беше сериозно болен с подобни симптоми. Д -р Чрез проби от болести, изпратени до изследователите, Латам предполага, че вирусът може да е еволюирал в телата им, преди да избягат от Ухан.

Д -р „ Знаем, че коронавирусите са разнообразни и изобилни в близост до мината и знаем, че някои миньори са имали дълъг болничен престой“, каза Латъм .

„Теорията изисква стотици мутации да се развият в Sars-Cov-2 при миньор. Десетилетия останаха за около шест месеца. Толкова еволюции са настъпили при един индивид в Обединеното кралство, както при милиони други инфекции.

Нашата теория предполага, че подобна еволюция се е случила в белите дробове на миньорите след мистериозната болест, която се появи през 2012 г., разкривайки, че вирусът е изтекъл от медицинска проба, взета от миньорите, заразени с епидемията. „

Китайските миньори източник ли са на Covid-19?

През април 2012 г. шестима миньори получиха задача да почистят изоставен кладенец Моджианг . Излезлите от мината работници показаха симптоми, подобни на пневмония, и се разболяха тежко от мистериозна инфекция, която предизвика висока температура.

Въпреки че трима миньори загинаха, болестта не получи особено внимание до началото на пандемията.

Млад лекар на име Ли Сю пише дисертация за инфекциите и твърди, че макар да не може да каже точно какво ги е убило, коронавирусът най -вероятно идва от прилеп.

Китай отдавна е обвинен в прикриване и изкривяване на пандемията, като твърденията на Комунистическата партия са задържали информация от СЗО и са манипулирали случая и смъртните случаи  . 

Теорията, че огнището произхожда от изтичане на лаборатория в Ухан, макар и теория на конспирацията в първите месеци на огнището, през последните месеци все повече се превръща в основна мисъл.

Китай и Институтът по вирусология на Ухан решително отрекоха всякакви твърдения, но нови доказателства сочат, че вирусът циркулира в човешките клетки от много дълго време.

Експертите предполагат, че Китай се възползва от пандемията Covid като част от опитите си да установи световно господство .

Подобни публикации

  1. Учените работят върху ваксина срещу COVID за пиене
  2. Неразбрани факти за успокоителните
  3. Какво е плацебо ефектът и какво прави?
  4. Как се прави бърз тест за коронавирус 2023
  5. Как се прави антигенен тест 2023

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.