Apple обявява подновяване на функцията за автоматично коригиране с iOS 17ios 17 avt

Apple обявява подновяване на функцията за автоматично коригиране с iOS 17

С iOS 17 функцията за автоматично коригиране, критикувана за своите грешки, получава ново машинно обучение и предоставя по-последователни резултати. Ето подробностите! Едно от най-големите оплаквания, които чуваме от потребителите на iPhone , е, че автоматичната корекция никога не коригира това, което въвеждат. Apple обяви, че обещава значителни подобрения на системата за автоматично коригиране на клавиатурата с iOS 17 на iPhone.

Новата система за автоматично коригиране се основава на модели за машинно обучение в устройството, които са персонализирани за всеки потребител.

Клавиатурата сега използва авангарден трансформативен езиков модел, за да направи автокоригирането по-точно от всякога.

Клавиатурата също ще бъде по-чувствителна към езика на собственика. Ако потребителят е склонен да ругае, той ще научи и това и вече ще започне да прави агресивни предложения.

Идват автоматични корекции за цялото изречение

Apple също намали сложността на потребителския интерфейс за автоматично коригиране. Когато автоматичната корекция направи промяна, променената дума сега се маркира за кратко с долна черта. Ако автоматичната корекция направи грешка, потребителят може да докосне подчертаването, за да види оригиналната въведена дума и по желание да се върне към тази дума. Системата ще продължи да се учи и от тези ръчни корекции.

В допълнение, предложенията за автоматично довършване вече могат да се появяват на ниво изречение и да се показват в ред, завършвайки няколко думи просто чрез натискане на интервала.

iOS 17 изисква iPhone XS или по-нова версия и е достъпна днес като бета версия за разработчици. Актуализацията на софтуера ще бъде разпространена за всички съвместими потребители на iPhone по-късно тази година.

Подобни публикации

  1. Xiaomi Redmi Pad Pro с 10 000 mAh батерия
  2. Телефонът с 7.000 mAh батерия идва!
  3. Нов стандарт в сензорите за пръстови отпечатъци
  4. Опасности от използването на неправилен калъф за смартфон
  5. Характеристики на OPPO Reno 12 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.