Apple работи върху MacBook Air с OLED дисплейoled macbook air

Apple може да работи върху MacBook Air с OLED дисплей
Според ново твърдение Apple работи върху модел с OLED дисплей за серията MacBook Air. Ето подробностите! Особено с чиповете M1 и M2, пуснати през последните години, MacBook Air , който се е превърнал почти в продукт с цена-производителност в сравнение с компютрите с голяма бюджетна производителност, може да има OLED дисплей.

Според доклад на корейския технологичен новинарски сайт TheElec., Apple тайно работи върху модел MacBook Air с OLED дисплей.oled macbook air

Екраните ще бъдат разработени от LG

Въпреки че MacBook Air е продукт, който често се харесва от потребителите, той беше критикуван за качеството на екрана и XDR, изоставайки от забележителната серия MacBook Pro. При следващите модели обаче това оплакване може да остане в миналото.

Според новините на сайта, Apple, която иска да продължи конкуренцията срещу марки като Samsung и Huawei, които предлагат модели, съперничещи на MacBook Air, ще използва OLED екрани, произведени от LG.

Съответно ще дойде адаптацията на MacBook Air на OLED екраните, разработена за 11 и 12,9-инчовите модели iPad Pro от ново поколение.

Все още не е ясно кога ще се появят модели MacBook Air с OLED екрани. Смята се обаче, че е вероятно да бъде пуснат през 2024 г.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.