Apple работи върху MacBook Air с OLED дисплейoled macbook air

Apple може да работи върху MacBook Air с OLED дисплей
Според ново твърдение Apple работи върху модел с OLED дисплей за серията MacBook Air. Ето подробностите! Особено с чиповете M1 и M2, пуснати през последните години, MacBook Air , който се е превърнал почти в продукт с цена-производителност в сравнение с компютрите с голяма бюджетна производителност, може да има OLED дисплей.

Според доклад на корейския технологичен новинарски сайт TheElec., Apple тайно работи върху модел MacBook Air с OLED дисплей.oled macbook air

Екраните ще бъдат разработени от LG

Въпреки че MacBook Air е продукт, който често се харесва от потребителите, той беше критикуван за качеството на екрана и XDR, изоставайки от забележителната серия MacBook Pro. При следващите модели обаче това оплакване може да остане в миналото.

Според новините на сайта, Apple, която иска да продължи конкуренцията срещу марки като Samsung и Huawei, които предлагат модели, съперничещи на MacBook Air, ще използва OLED екрани, произведени от LG.

Съответно ще дойде адаптацията на MacBook Air на OLED екраните, разработена за 11 и 12,9-инчовите модели iPad Pro от ново поколение.

Все още не е ясно кога ще се появят модели MacBook Air с OLED екрани. Смята се обаче, че е вероятно да бъде пуснат през 2024 г.

Подобни публикации

  1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
  2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
  3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
  4. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  5. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.