Apple обяви нов срок за представяне на своя автомобилен проектapple car

Беше дадена нова дата за проекта Apple Car: Кога ще бъде на пътя?

Нов доклад разкрива, че Apple отново е отложила проекта Apple Car. И така, кога дългоочакваната кола ще бъде по пътищата? Ето подробностите! Според новините от Марк Гърман от Bloomberg се правят значителни промени в дългоочаквания проект на Apple за електрически автомобили.

Амбициозните планове на компанията за нейния автомобил, който се планира да дойде с поддръжка за автономно шофиране през последните месеци, изглежда са пропаднали и се казва, че колата ще бъде подобна на тази на Tesla. В допълнение, според слуховете, „Apple Car“ се очаква да бъде пуснат през 2028 г., което показва ново забавяне в сравнение с предварително набелязаната дата.

Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията Прочети!

Apple Car може да бъде отложено до 2028 г

apple car interior

Автономните възможности на Apple Car са намалени от система от ниво 5 (пълна автоматизация) до система от ниво 4 (пълна автоматизация в определени случаи) и система от ниво 2+, което означава частична автоматизация. Това показва, че колата ще предлага ограничени функции за автономно шофиране, като центриране на лентата и поддръжка за спиране/ускоряване, но все пак ще изисква пълното внимание на водача.

Съобщава се, че Appleе започнала дискусии с потенциални производствени партньори в Европа за прилагане на тази актуализирана стратегия. Въпреки намаляването на амбицията, желанието на компанията в крайна сметка да достави автономна система от ниво 4 остава.

Процесът на вземане на решения, довел до тези промени, е резултат от интензивни срещи с главния изпълнителен директор Тим Кук, борда на директорите на Apple и президента на проекта Кевин Линч.

По същество проектът е изправен пред несигурност след напускането на Дъг Фийлд от проекта през 2021 г. Желанието на борда да прави постоянни промени в плана на автомобила през 2023 г. показва, че предизвикателствата пред проекта продължават. Какви са вашите очаквания от Apple Car? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  2. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  3. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!
  4. Електрическите автомобили може да са още по-ценни: Открит е нов метод за удължаване живота на батериите!
  5. Характеристики на новото Renault Clio, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.