Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?assassins creed hexe

Разкрити първи подробности за новата игра Assassin’s Creed: Кога ще бъде пусната?

Започнаха да пристигат първите подробности за новата игра Assassin’s Creed Hexe. Очакваната дата на пускане на играта също беше споделена. Ето подробностите! Можем да кажем, че до днес не знаехме почти нищо за играта Assassin’s Creed Hexe. Но най-накрая започват да излизат първите подробности. Марк-Алексис Коте, вицепрезидент и изпълнителен продуцент на поредицата, сподели първите подробности за играта и задоволи любопитството на чакащите играта.

Marc-Alexis Côté каза, че играта ще бъде различна от другите игри в поредицата и че е разработена от Ubisoft Montreal. Знаем няколко подробности, които вече знаем за играта от предишния официален трейлър.

Първи подробности за Assassin’s Creed Hexe

Знаем, че играта, обявена от Unisoft Forward през септември 2022 г., ще се развива в Централна Европа по време на Свещената Римска империя от 16-ти век. Insider Games също сподели нова информация за играта.

Говори се, че играта все още е в процес на разработка и вероятно ще бъде пусната през 2026 г. Също така се смята, че Assassin’s Creed Hexe ще има по-линеен геймплей в сравнение с други игри.

Както се вижда във видеото „Ранни подробности“, публикувано от Insider Games, се очаква играта да включва героиня на име Елза със свръхестествени способности. Няма много подробности за способностите на героя. Само Елза е видяна да бъде преследвана от немски войници от 16-ти век.

Междувременно той също е видян да използва заклинание, за да улови котка наблизо. Единствената характеристика, която знаем за героя, е, че той може да направи магия, за да отвлече вниманието на войниците.

Източници също казват, че играта ще има система на ужасите, вдъхновена от съдържанието на Assassin’s Creed Syndicate „Jack The Ripper „. Въпреки че няма много подробности за това, изглежда възможно споменатата система да може да се приложи към Hexe.

Подобни публикации

  1. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  2. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  3. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  4. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!
  5. Предлага се DualSense V2 с подобрен живот на батерията!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.