Безплатни приложения / игри на седмицата (24 май)igri na sedmitsata

Какви са безплатните приложения / игри от тази седмица? Събрахме списък с приложения, които можете да изтеглите и използвате безплатно през седмицата на 24 май.

Какво има в списъка с безплатни приложения / игри тази седмица ? През седмицата на 24 май съставихме безплатни приложения и игри за iOS и Android, които се препоръчва да изтеглят всеки потребител на Android и iOS. От списъка по-долу можете да намерите игри и приложения, които са безплатни за кратко време и за двете операционни системи.

Прочети Още: Самопочистващи се роботни прахосмукачки: Коя трябва да купите?

Списък с безплатни игри / приложения за седмицата (24 май)

Въпреки че броят на безплатните приложения е голям, такива приложения често съдържат досадни нива на реклами. Безплатните приложения имат различни ограничения, както и реклами. За да заобиколите тези ограничения, ще бъдете подканени да направите покупка в приложение.

Повечето от приложения през безплатни игри / приложения на седмицата списъка има никакви реклами или ограничения, за разлика от приложения, които са свободни завинаги. Повечето приложения в списъка с безплатни приложения се състоят от предварително платени приложения и игри, които са станали безплатни с кампанията.

Безплатни Android приложения на седмицата

 • BlackCam Pro : Преди малко приложението имаше цена от 1 LV, но беше достъпно за безплатно изтегляне за много кратко време. Ако сте от тези, които оценяват успеха на правенето на черно-бели снимки в старите дни, определено трябва да опитате това приложение за камера.
 • Milky Launcher Pro : Обикновено с цена от 7.50 LV, това приложение ви помага да изведете телефона си на следващото ниво по отношение на дизайна. С повече от 15 теми, различни опции за шрифт и персонализирани пакети с икони, можете да персонализирате телефона си, както желаете.
 • GifMe : Търсите ли кратък и практичен начин за създаване на анимирани изображения? Gif Me ви дава възможност да заснемете 14-секундно изображение, плюс филтри в реално време, електронна поща и споделяне в социалните медии, което ви позволява да редактирате и споделяте филма директно.
 • Sketch Me Pro : Преди да споделите вашите снимки в социалните медии, какво ще кажете за промяна, като ги преобразувате в рисунки? С Sketch Me можете за секунди да превърнете всяка снимка, която искате, в рисунка.
 • Resize Me : Това приложение ви позволява да преоразмерите снимките, които искате да качите в приложения за социални медии като Facebook или Instagram или да споделите с някой друг, като същевременно запазите тяхното качество.

Безплатни Android игри на седмицата

 • Terra Fighter 2 Pro : Ако търсите игра в стил Street Fighter с много различни бойци, не забравяйте да разгледате тази игра.
 • Cyber ​​Dead Premium : множество герои, едно приключение! Дори няма да забележите как минава времето, докато се опитвате да завършите тази екшън игра, използвайки различни герои и оръжия.
 • Zombie Age 2 Premium : Нашата цел в тази игра е да убием входящите зомбита с помощта на различни оръжия.
 • Тази игра, която носи Combat Strike PRO : Counter-Strike на вашия телефон, е, както можете да си представите, игра за стрелба от първо лице. Би било правилно да се каже, че няма да изглежда като оригиналната игра.

Безплатни iOS приложения на седмицата (iPhone / iPad)

 • Filtatron : Търсите ли професионално приложение за аудио редактиране? Опитайте Filtatron.
 • Smart Resize 2x : Подобно на Resize Me, което е безплатно за Android, Smart Resize предлага и услуга за преоразмеряване на снимки, но Smart Resize е известен със своя успех в удвояването на качеството на снимката за разлика от други приложения. Той също така предлага възможност за премахване на нежелани обекти директно от вашата снимка.
 • Animoog за iPhone : Animoog е приложение, с което можете да получавате невероятно течни звуци.
 • Премахване на обекти : Това приложение е приложение, което можете да премахнете обекти и дори хора от вашата снимка. Освен това може да се използва за изглаждане на лицето.
 • Vekt : Ако търсите приложение, което да ви помогне да отслабнете или да напълнеете, разгледайте Vekt. С това приложение можете да държите теглото си под контрол.

Безплатни iOS игри на седмицата (iPhone / iPad)

 • Криза на Средновековието : Въпреки че класиката е 16-битова ролева игра, героите и тяхната история могат да бъдат малко интересни.
 • Color Twin : Харесвате ли пъзел игри? Color Twin винаги може да ви изненада със своите трудни и прости пъзели.
 • Break Brick Out : Ако сте играли Breakout преди, трябва да имате известен опит с улавянето на топки. Break Brick Out изглежда като чудесен вариант за носталгия.
 • Future Ludo : Какво ще кажете за настолна игра, поставена в космоса? Не забравяйте да разгледате тази ослепителна игра с нейната графика.
 • Rogue Hearts : изправете се срещу чудовища, изследвайте тъмнината и поддържайте добро наблюдение и постоянно движение, за да подобрите характера си. Ако се интересувате от ролеви игри, можете да сте сигурни, че няма да скучаете.

Подобни публикации

 1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
 2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
 3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
 4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
 5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.