Безплатни приложения / игри за кратко

igri

Безплатните приложения / игри ви очакват за кратко. Няма нужда да плащате, за да изтеглите тези игри или приложения и да премахнете техните ограничения!

Безплатните приложения / игри от този списък могат да бъдат изтеглени само за кратко без никакво плащане. Независимо от операционната система Android или iOS, която използвате, не забравяйте, че в списъка има приложения и игри, които можете да изтеглите безплатно.

Прочети Още: Телефоните Xiaomi ще получат актуализация MIUI 13Телефоните Xiaomi ще получат актуализация MIUI 13

Ако нямате достатъчно място, за да запазите изброените приложения на вашето устройство, временно изтрийте приложение и изтеглете приложението, което искате да изтеглите. След като изпълните тези стъпки, дори ако изтриете изтегленото приложение, можете да продължите да го използвате безплатно.

Най-добрите безплатни приложения / игри

Повечето от безплатните приложения / игри за Android и iOS, изброени по-долу, предлагат първокласни версии, за разлика от приложения / игри, които могат да се изтеглят безплатно. Това означава, че повечето приложения са без реклами. Ограничения в безплатните приложения също не са намерени в значителна част от тези приложения.

Безплатни приложения за Android за кратко време (2021)

 • Simpan : Търсите ли безплатно приложение, с което можете бързо да си правите бележки? Със своя опростен дизайн и бърз интерфейс, Simpan може да ви помогне с това.
 • Запомнете – Научете IELTS : Можете да опитате да завършите този прост и пъстър тест, за да разберете каква е вашата степен на английски.
 • Мениджър на пароли : Обикновено се продава с цена от 7,99 TL, този мениджър на пароли вече е достъпен за безплатно изтегляне. Той не изисква покупки в приложението, той съхранява пароли на вашето устройство, а не на сървъра.
 • Science for Kids : Това приложение може да научи детето ви на известни учени.
 • Запомнете – Научете виетнамски : Друго приложение от поредицата Memorize, Научете виетнамски може да увеличи вашия виетнамски речник. Тук се използва и методът в предишното приложение. Както можете да си представите, интерфейсът на приложението е същият като интерфейса на предишното приложение.

Безплатни игри за Android за кратко (2021)

 • Message Quest : Ние управляваме малко необичаен герой в тази игра. Ако търсите герой, който добавя малко цвят към класическата приключенска игра, добре е да погледнете.
 • Jungle Collapse 2 PRO : Тази игра е една от онези игри, при които трябва да унищожавате блокове. Ако харесвате тези видове игри, можете да ги разгледате.
 • Нови математически пъзели за гении 2021 : Разработчикът на играта предполага, че тази игра е задължителна за тези, които смятат, че е истински математически гений. Искате ли да докажете колко добре се справяте с математиката?
 • Flappy Floor : Спомняте ли си Flappy Bird? Може да се каже, че тази игра е версия на Flappy Bird със стил Super Mario и малко Flappy Bird. Единствената разлика от оригиналната игра е, че не летите с героя си, а се опитвате да го прекарате под тръбите, идващи към него.
 • Beach Drive : Търсите забавна състезателна игра с автомобили? Опитайте тази игра, където можете да издигнете плаж, пълен с препятствия.
 • Evertale : Игра, която ролевите игри трябва да прегледат.
 • Fun Car Escape : Ако се справяте добре с бронирани коли, не забравяйте да проверите тази игра, която носи забавление в друго измерение.

Безплатни iOS приложения за кратко време (iPhone / iPad)

 • Запомнете – Научете виетнамски : Ако сте преглеждали приложенията за Android, може би сте забелязали, че това приложение е там. Научете виетнамски също е безплатно за iOS.
 • Запомнете – Научете IELTS : Подобно на LEarn Vietnamese, Learn IELTS е безплатен за кратко време в iOS.
 • Спокойствие : За да разберете за какво става дума в това приложение, просто погледнете името му: Сън и звуци от природата.
 • Експортиране на контакт : Експортиране на контакт, приложение, където можете да експортирате вашите контакти, ви позволява да направите това за кратко време и ви предлага няколко формата. Един от тях е преобразуването на списъка с контакти в електронна таблица на Excel.

Безплатни iOS игри за кратко време (iPhone / iPad)

 • Наем на бизнес магнат игра : Целта на тази игра е да събере възможно най-много наем.
 • Bubble Tower 2 : Вашата цел в тази игра, където времето и рефлексът са на преден план, е да кацнете горната цел върху зеления обект отдолу.
 • Tornado.io : Вие сте този, който управлява торнадото и имате цял град, който да рухне пред вас. Ако харесвате игри, при които сградите трябва да бъдат разрушени, можете да ги проверите.

Подобни публикации

 1. Какво е Valorant VP и как да го получите?
 2. Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?
 3. Затваря ли се Google Stadia?
 4. Идеята на Open World Concept Terminator Game
 5. Starlink вече може да се използва в ботове

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.