Безплатни приложения / игри за кратко

igri

Безплатните приложения / игри ви очакват за кратко. Няма нужда да плащате, за да изтеглите тези игри или приложения и да премахнете техните ограничения!

Безплатните приложения / игри от този списък могат да бъдат изтеглени само за кратко без никакво плащане. Независимо от операционната система Android или iOS, която използвате, не забравяйте, че в списъка има приложения и игри, които можете да изтеглите безплатно.

Прочети Още: Телефоните Xiaomi ще получат актуализация MIUI 13Телефоните Xiaomi ще получат актуализация MIUI 13

Ако нямате достатъчно място, за да запазите изброените приложения на вашето устройство, временно изтрийте приложение и изтеглете приложението, което искате да изтеглите. След като изпълните тези стъпки, дори ако изтриете изтегленото приложение, можете да продължите да го използвате безплатно.

Най-добрите безплатни приложения / игри

Повечето от безплатните приложения / игри за Android и iOS, изброени по-долу, предлагат първокласни версии, за разлика от приложения / игри, които могат да се изтеглят безплатно. Това означава, че повечето приложения са без реклами. Ограничения в безплатните приложения също не са намерени в значителна част от тези приложения.

Безплатни приложения за Android за кратко време (2021)

 • Simpan : Търсите ли безплатно приложение, с което можете бързо да си правите бележки? Със своя опростен дизайн и бърз интерфейс, Simpan може да ви помогне с това.
 • Запомнете – Научете IELTS : Можете да опитате да завършите този прост и пъстър тест, за да разберете каква е вашата степен на английски.
 • Мениджър на пароли : Обикновено се продава с цена от 7,99 TL, този мениджър на пароли вече е достъпен за безплатно изтегляне. Той не изисква покупки в приложението, той съхранява пароли на вашето устройство, а не на сървъра.
 • Science for Kids : Това приложение може да научи детето ви на известни учени.
 • Запомнете – Научете виетнамски : Друго приложение от поредицата Memorize, Научете виетнамски може да увеличи вашия виетнамски речник. Тук се използва и методът в предишното приложение. Както можете да си представите, интерфейсът на приложението е същият като интерфейса на предишното приложение.

Безплатни игри за Android за кратко (2021)

 • Message Quest : Ние управляваме малко необичаен герой в тази игра. Ако търсите герой, който добавя малко цвят към класическата приключенска игра, добре е да погледнете.
 • Jungle Collapse 2 PRO : Тази игра е една от онези игри, при които трябва да унищожавате блокове. Ако харесвате тези видове игри, можете да ги разгледате.
 • Нови математически пъзели за гении 2021 : Разработчикът на играта предполага, че тази игра е задължителна за тези, които смятат, че е истински математически гений. Искате ли да докажете колко добре се справяте с математиката?
 • Flappy Floor : Спомняте ли си Flappy Bird? Може да се каже, че тази игра е версия на Flappy Bird със стил Super Mario и малко Flappy Bird. Единствената разлика от оригиналната игра е, че не летите с героя си, а се опитвате да го прекарате под тръбите, идващи към него.
 • Beach Drive : Търсите забавна състезателна игра с автомобили? Опитайте тази игра, където можете да издигнете плаж, пълен с препятствия.
 • Evertale : Игра, която ролевите игри трябва да прегледат.
 • Fun Car Escape : Ако се справяте добре с бронирани коли, не забравяйте да проверите тази игра, която носи забавление в друго измерение.

Безплатни iOS приложения за кратко време (iPhone / iPad)

 • Запомнете – Научете виетнамски : Ако сте преглеждали приложенията за Android, може би сте забелязали, че това приложение е там. Научете виетнамски също е безплатно за iOS.
 • Запомнете – Научете IELTS : Подобно на LEarn Vietnamese, Learn IELTS е безплатен за кратко време в iOS.
 • Спокойствие : За да разберете за какво става дума в това приложение, просто погледнете името му: Сън и звуци от природата.
 • Експортиране на контакт : Експортиране на контакт, приложение, където можете да експортирате вашите контакти, ви позволява да направите това за кратко време и ви предлага няколко формата. Един от тях е преобразуването на списъка с контакти в електронна таблица на Excel.

Безплатни iOS игри за кратко време (iPhone / iPad)

 • Наем на бизнес магнат игра : Целта на тази игра е да събере възможно най-много наем.
 • Bubble Tower 2 : Вашата цел в тази игра, където времето и рефлексът са на преден план, е да кацнете горната цел върху зеления обект отдолу.
 • Tornado.io : Вие сте този, който управлява торнадото и имате цял град, който да рухне пред вас. Ако харесвате игри, при които сградите трябва да бъдат разрушени, можете да ги проверите.

Подобни публикации

 1. Stardew Valley постига невероятни продажби
 2. Sony обявява нови дати на пускане на услугата PlayStation Plus
 3. Как да инсталирате игра с Daemon Tools?
 4. PlayStation Plus Premium срещу Xbox Game Pass Ultimate: Кое е по-добро?
 5. Световноизвестният разработчик на игри Epic Games обяви, че ще дари на Украйна приходите

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.