Функцията Circle to Search ще се появи и на други телефониcircle to search

Функцията Circle to Search ще се появи и на други телефони: Посочена е датата!

Circle to Search, много по-практичната версия от ново поколение на Google Lens, няма да бъде ексклузивна за моделите на Samsung. Ето подробностите! Функцията Circle to Search на Samsung предоставя изживяване, подобно на Google Lens. Величието на изживяването Circle to Search се крие в неговата скорост и удобство.

Той обяви, че функцията Circle to Search ще бъде ексклузивна за телефоните на Google и Samsung през по-голямата част от годината. Samsung се похвали в прессъобщение за серията Galaxy S24, която счупи рекорди по продажби в Холандия.

Компанията направи и друго важно съобщение. Функцията Circle to Search идва на други телефони с Android от октомври тази година.

Circle to Search може да дойде при други модели Android след октомври

„Galaxy S24 не само отваря вратата към бъдещето на комуникацията, но също така е един от първите телефони, които разполагат с Circle to Search with Google“, каза Samsung Холандия. Това прави S24 уникален, тъй като тази функционалност ще бъде достъпна само на устройства на Samsung и Google до септември тази година. “

Google представи тази функция и други AI трикове в същия ден, в който Samsung обяви серията Galaxy S24. Собствениците на най-новата флагманска серия на Samsung и серията Google Pixel 8 ще могат да провеждат разговори, без да напускат своите приложения. Тази функция може да се разглежда като функцията на Google Lens от ново поколение.

Но вместо старата рутинна програма за търсене на изображения в Google, при която търсите подобни изображения или информация за изображение, сега просто движите телефона си с малък кръг върху екрана. Просто задръжте натиснат долната лента за навигация и Circle to Search ще свърши останалото.

Подобно на повечето страхотни функции от Google, тази функция в крайна сметка ще бъде пусната на други устройства с Android. Въпреки това, той ще бъде ексклузивен за телефони Galaxy и Pixel през по-голямата част от годината. Задържането на други устройства до септември може да бъде стратегически ход за увеличаване на ексклузивния фактор за предстоящите пускания на Google и Samsung. Малко вероятно е Samsung да пусне следващите си сгъваеми устройства без тази функция и същото се спекулира за Pixel 8a.

Подобни публикации

  1. Xiaomi Redmi Pad Pro с 10 000 mAh батерия
  2. Телефонът с 7.000 mAh батерия идва!
  3. Нов стандарт в сензорите за пръстови отпечатъци
  4. Опасности от използването на неправилен калъф за смартфон
  5. Характеристики на OPPO Reno 12 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.