WhatsApp подобрява потребителското изживяване!potrebitelsko izjivyavane whatsapp

Чисто нова функция идва в WhatsApp: Потребителското изживяване се подобрява!

Той започна да тества функцията за любими контакти, която WhatsApp активира в бета версията на iOS. Ето подробностите! WhatsApp, популярното приложение за съобщения, което обслужва милиони потребители по целия свят, работи върху нови функции за подобряване на потребителското изживяване.

WhatsApp продължава да тества нови функции, за да отговори на изискванията на потребителите. Последната бета актуализация на компанията за iOS, 24.3.10.70, показва, че тества функция, която дава на потребителите възможността да управляват повикванията по-удобно.whatsapp potrebitelsko izjivyavane

С тази нова функция потребителите ще могат да определят любимите си контакти и да имат бърз достъп до тези контакти в раздела за повиквания. Тази функция, разработена от WhatsApp, помага на потребителите да използват приложението по по-ефективен и персонализиран начин.

Както се вижда на екранната снимка, благодарение на тази функция любимите контакти ще бъдат разположени в горната част на раздела за повиквания, така че потребителите да имат бърз достъп до любимите контакти. Тази нова функция на WhatsApp ще позволи на потребителите да персонализират приложението в по-голяма степен и да управляват своите обаждания по-ефективно.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.