Dacia се забавлява с BMW: Безплатна чанта за вода за всеки!dacia se podigra s bmw

Dacia се забавлява с BMW: Безплатна чанта за вода за всеки!

Dacia се подигра с BMW, че предлага опция за абонамент за отопляеми седалки. Ето подробностите! През последните месеци предложението на Mercedes-Benz за опцията за отопляеми седалки като абонамент имаше голямо влияние в автомобилната индустрия за кратко време. Тази услуга, която се разглеждаше като вариант, невиждан досега в сектора, беше подложена на големи критики. BMW, друг немски гигант зад Mercedes-Benz, също предостави подобна услуга.

Dacia, една от марките на Renault Group, представя торбички за топла вода на своите клиенти при дилърите си, за да се подиграе с тази ситуация.

Отопляема седалка Спасител

Всъщност, когато става дума за електроника, срещаме много услуги, базирани на месечна абонаментна система. Но автомобилната индустрия досега разчиташе на покупката на услуга или екстра срещу нетна цена. BMW, която продължи абонаментната услуга, започната от Mercedes-Benz с кампания, подобна на „Отопляеми седалки за $18 на месец“ , стана обект на подигравки на Dacia.

Dacia, като „Спасител на отопляеми седалки“ , раздаде безплатно торбички за гореща вода на собствената си марка. Понастоящем безплатните торби с вода се предлагат само в Обединеното кралство.

Подобни публикации

  1. Първи от Mercedes-Benz в автономното шофиране!
  2. Tesla изтегля 40 000 автомобила: Ето защо!
  3. Кога ще бъде представен първият автомобил Xiaomi
  4. Автономно шофиране от Tesla FSD 10.12
  5. Намаляването на SCT идва при електрическите автомобили

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.