Как да отворите Mac DMG файл на Windows?kak da dobavite mestopolojenie v snapchat

Как да отворите Mac DMG файл на Windows?

Как да отворя DMG файл на компютри с Windows? Ето методите, които можете да приложите за отваряне на DMG файлове на вашия компютър! Много компютърни потребители се чудят как да отворят DMG файл в Windows. В тази статия сме подготвили ръководство за това как да отваряте файлове с DMG формат на компютри с операционна система Windows.

Може да се наложи да отворите DMG файла, използван на компютри с операционна система macOS на компютър с Windows. Не е възможно да отворите тези файлове без да използвате програма. Така че можете да използвате софтуер на трети страни за този процес.

Какво е DMG файл?

DMG форматът са файлове с изображения на дискове, които обикновено се използват в продуктите на операционната система macOS. Въпросният файлов формат е доста подобен на ISO файловете на компютри с операционна система Windows. Файловете с разширение DMG обикновено съдържат компресирани инсталационни файлове.

Методи за отваряне на DMG файлове в Windows

  • DMG екстрактор
  • 7-zip
  • WinArchiver
  • AnyToISO
  • AnyBurn

По-горе са програмите, които ви позволяват да преглеждате файлове с разширение DMG на компютри с Windows. Можете да намерите подробности за услугите в списъка по-долу. Освен това, ако се чудите как да добавяте пароли към папки, можете да прегледате статията, в която отговорихме на въпроса как да шифровате папки в Windows.

DMG екстрактор

DMG Extractor е една от най-популярните програми за отваряне на файлове с разширение DMG. След като изтеглите програмата на вашия компютър, щракнете двукратно върху инсталационния файл, за да извършите инсталацията.

След процеса на инсталиране отворете програмата и изберете файла, който искате да отворите. За целта трябва да кликнете върху бутона „Отвори“ в горния ляв ъгъл на прозореца на програмата. Ако е добавена парола към DMG файла, програмата ще ви подкани да въведете парола. След това можете да извлечете файла, като щракнете върху бутона „Извличане“.

7-zip

Ако искате да получите достъп до документите, съдържащи се във файл с разширение DMG, можете да използвате програмата 7-Zip. Сред разширенията, поддържани от 7-Zip, която е сред програмите за компресиране на файлове, подобни на Winrar, е DMG. За целта просто трябва да щракнете с десния бутон върху въпросния файл и да изберете 7-Zip и да изберете „Извличане тук“.

WinArchiver

WinArchiver е програма, която поддържа голям брой файлови разширения, включително DMG. Можете да получите достъп до документите във файла, като използвате програмата, която има много успешен интерфейс и по този начин предлага лесна употреба. За целта трябва да извършите процеса на извличане.

AnyToISO

Ако искате да конвертирате DMG файла на вашия компютър в ISO формат, можете да изберете програмата, наречена AnyToISO. Поддържайки много файлови разширения, програмата има и функция за извличане на файлове. След като отворите програмата, изберете въпросния файл. След това извършете извличането или преобразуването в ISO.

AnyBurn

AnyBurn, който поддържа много операционни системи от Windows 2000 до Windows 11, също ви позволява да извличате DMG файлове и да ги конвертирате в ISO формат, точно като AnyToISO. Софтуерът, който е много лесен за използване, привлича вниманието с ниските си системни изисквания. В тази статия отговорихме на въпроса как да отваряте DMG файлове на компютри с операционна система Windows. Програмите в нашата директория ви позволяват да видите документите във файловете с въпросното разширение.

Подобни публикации

  1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
  2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
  3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
  4. Как да нулирате Instagram Explore?
  5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.