Как да отворите Mac DMG файл на Windows?kak da dobavite mestopolojenie v snapchat

Как да отворите Mac DMG файл на Windows?

Как да отворя DMG файл на компютри с Windows? Ето методите, които можете да приложите за отваряне на DMG файлове на вашия компютър! Много компютърни потребители се чудят как да отворят DMG файл в Windows. В тази статия сме подготвили ръководство за това как да отваряте файлове с DMG формат на компютри с операционна система Windows.

Може да се наложи да отворите DMG файла, използван на компютри с операционна система macOS на компютър с Windows. Не е възможно да отворите тези файлове без да използвате програма. Така че можете да използвате софтуер на трети страни за този процес.

Какво е DMG файл?

DMG форматът са файлове с изображения на дискове, които обикновено се използват в продуктите на операционната система macOS. Въпросният файлов формат е доста подобен на ISO файловете на компютри с операционна система Windows. Файловете с разширение DMG обикновено съдържат компресирани инсталационни файлове.

Методи за отваряне на DMG файлове в Windows

  • DMG екстрактор
  • 7-zip
  • WinArchiver
  • AnyToISO
  • AnyBurn

По-горе са програмите, които ви позволяват да преглеждате файлове с разширение DMG на компютри с Windows. Можете да намерите подробности за услугите в списъка по-долу. Освен това, ако се чудите как да добавяте пароли към папки, можете да прегледате статията, в която отговорихме на въпроса как да шифровате папки в Windows.

DMG екстрактор

DMG Extractor е една от най-популярните програми за отваряне на файлове с разширение DMG. След като изтеглите програмата на вашия компютър, щракнете двукратно върху инсталационния файл, за да извършите инсталацията.

След процеса на инсталиране отворете програмата и изберете файла, който искате да отворите. За целта трябва да кликнете върху бутона „Отвори“ в горния ляв ъгъл на прозореца на програмата. Ако е добавена парола към DMG файла, програмата ще ви подкани да въведете парола. След това можете да извлечете файла, като щракнете върху бутона „Извличане“.

7-zip

Ако искате да получите достъп до документите, съдържащи се във файл с разширение DMG, можете да използвате програмата 7-Zip. Сред разширенията, поддържани от 7-Zip, която е сред програмите за компресиране на файлове, подобни на Winrar, е DMG. За целта просто трябва да щракнете с десния бутон върху въпросния файл и да изберете 7-Zip и да изберете „Извличане тук“.

WinArchiver

WinArchiver е програма, която поддържа голям брой файлови разширения, включително DMG. Можете да получите достъп до документите във файла, като използвате програмата, която има много успешен интерфейс и по този начин предлага лесна употреба. За целта трябва да извършите процеса на извличане.

AnyToISO

Ако искате да конвертирате DMG файла на вашия компютър в ISO формат, можете да изберете програмата, наречена AnyToISO. Поддържайки много файлови разширения, програмата има и функция за извличане на файлове. След като отворите програмата, изберете въпросния файл. След това извършете извличането или преобразуването в ISO.

AnyBurn

AnyBurn, който поддържа много операционни системи от Windows 2000 до Windows 11, също ви позволява да извличате DMG файлове и да ги конвертирате в ISO формат, точно като AnyToISO. Софтуерът, който е много лесен за използване, привлича вниманието с ниските си системни изисквания. В тази статия отговорихме на въпроса как да отваряте DMG файлове на компютри с операционна система Windows. Програмите в нашата директория ви позволяват да видите документите във файловете с въпросното разширение.

Подобни публикации

  1. Как да блокирам нежелани канали в YouTube?
  2. Как да сканирам QR код на WeChat?
  3. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
  4. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
  5. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.