Обявена е датата на издаване на Rainbow Six Extractionrainbow six extraction

Обявена е датата на издаване на Rainbow Six Extraction, която се очаква с нетърпение от много играчи по света. Ето подробностите за новата игра на Ubisoft!

С съобщението, направено от Ubisoft, беше обявена датата на издаване на Rainbow Six Extraction . И така, кога ще излезе Rainbow Six Extraction? Всички подробности за изявлението на компанията за видеоигри са в нашите новини.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction трябваше да излезе през септември 2021 г., но екипът на разработчиците забави датата на пускане на играта. След решението за отлагане от Ubisoft не обясниха точно кога ще бъде пусната играта.

Кога е датата на издаване на Rainbow Six Extraction?

Базираната във Франция компания за видеоигри Ubisoft обяви датата на пускане на продукцията, която се очаква с нетърпение от много играчи по света . Според споделената информация, Rainbow Six Extraction ще бъде пусната на платформите PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 и PlayStation 5 на 20 януари 2022 г.

Прочети Още: Обявени са най-изтеглените игри в PS Store през октомври 2021 г

Ще можете да играете на видеоиграта, разработена от Ubisoft, самостоятелно или с приятелите си. Видеоиграта, която има кооперативна поддръжка за до трима играчи, ще включва 18 персонализирани оператори. Играта ще включва също 12 мащабни карти, 13 типа мисии, 13 типа врагове и 90 оръжия и устройства.

В продукцията ще има кросплатформена поддръжка, която привлича вниманието с четири различни нива на трудност. По този начин ще можете да играете играта с приятелите си на всяка платформа. Играта, в която ще се бием срещу извънземни, наречени Arhaens, е отворена за предварителна поръчка.

PC версията на играта е достъпна в магазините за дигитални игри, наречени Epic Games и Ubisoft Store. И в двата популярни магазина за дигитални игри играта има цена за предварителна поръчка от 17 ЛВ. Трябва да се отбележи, че в допълнение към стандартната версия на играта, има и версия, наречена „Deluxe“. Deluxe Edition ще се предлага с играта, както и с малко допълнително съдържание.

Ubisoft също пусна видеото за игра Rainbow Six Extraction. Можете да гледате 8 минути и 40 секунди дълго видео от игра на плейъра по-долу.

Какво мислите за видеоиграта Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, която се харесва на играчите, които обичат стила на кооперативната игра? Смятате ли, че новата игра може да бъде успешна? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
  2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.