Добри новини за геймърите от SteamДобри новини за геймърите от Steam: още една игра е безплатна!

Световноизвестната платформа за игри Steam направи игра безплатна в рамките на отстъпките на фестивала за поверителност. Ето подробностите! Базираната в САЩ платформа за игри Steam обяви, че е направила играта Dungeon of the ENDLESS безплатно в днешното си съобщение. Играта, която е в категорията Roguelike, поджанр ролеви игри, може да бъде изтеглена безплатно до четвъртък, 27 юли.

Продължават отстъпките в Steam

Продажната цена на Dungeon of the ENDLESS, която съществува от около 10 години сред стратегическите игри, беше определена на 5 LV. Стана безплатно с актуализацията на цените. Играта, която се откроява със своите режими на игра с висока графика, е сред най-предизвикателните стратегически игри в Steam.

Как да направим Steam на Български?

steam bezplatna igraИграна в космически кораб, продукцията дава на геймърите моменти на приключение. Имате четири основни ресурса за защита срещу врагове в играта. Използвайки тези ресурси, трябва да отблъснете враговете си от себе си и да управлявате космическия кораб по контролиран начин. Какво мислите за това решение за безплатна игра, въведено от Steam? Можете да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да играем Nintendo игри на iPad?
  2. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
  3. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  4. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  5. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.