Анимирани емотикони идват в WhatsAppwhatsapp emotikoni

Анимирани емотикони идват в WhatsApp

С новата актуализация на WhatsApp идват анимирани емотикони, както в Telegram. Ето подробностите! WhatsApp, една от най-големите услуги за съобщения , продължава да се появява пред потребителите с нови функции. Функция, идентифицирана в проучванията, подчертава бъдещето на анимираните емотикони в чатовете в WhatsApp.

Ловецът на кодове WABetaInfo разкри работата на Meta за внасяне на анимирани емотикони в WhatsApp. Това разкрива, че анимираните емотикони вече могат да се изпращат заедно с други открития през последните месеци, които намекват, че ще имаме повече опции за стикери и емотикони в приложението.

С новата функция при изпращане на определено емотикони автоматично се добавя анимация към изходящото или полученото съобщение. Анимираните емотикони WhatsApp изглежда са проектирани и създадени с помощта на Lottie.

Как да сте невидими в WhatsApp?

Кога ще се появят анимирани емотикони в WhatsApp?

Понастоящем единственият признак, че тази опция идва в платформата за съобщения, идва от бета версията на работния плот на WhatsApp . Въпреки това е много вероятно анимираните емотикони да бъдат налични във всички версии на WhatsApp, когато бъдат пуснати.

WABetaInfo също отбеляза, че предстоят някои малки подобрения за изгледа на контактите в WhatsApp. Потребителите на Android, използващи най-новата бета версия, може да забележат незначителни промени в текста „Относно“, показан под тяхната информация за контакт. Използваният текст вече е по-малък, така че няколко реда текст вече са видими.

Подобни публикации

  1. Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16
  2. Нови подробности за екрана на Samsung Galaxy S24 Ultra: Супер тънка рамка!
  3. Нов детайл на дизайна нови изображения на Samsung Galaxy A55
  4. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2
  5. Характеристики и цена на Honor 100 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.