Как да сте невидими в WhatsApp?kak da ste nevidim v whatsapp

Как да скриете активността си в WhatsApp за Android?

Как да станете невидими в WhatsApp? Възможно е да станете невидими в популярното приложение за незабавни съобщения WhatsApp по много практичен начин. Ето стъпките, които трябва да следвате! WhatsApp предлага възможността да бъдете невидими. И така, как да активирате офлайн функцията в услугата за незабавни съобщения, която има огромна популярност по целия свят? В тази статия ще отговорим на въпроса, зададен от повечето потребители.

Приложението за незабавни съобщения WhatsApp ви позволява лесно да се появявате офлайн. Можете да се уверите, че другите потребители не могат да видят, че сте онлайн в популярното приложение за незабавни съобщения, като следвате няколко стъпки по ред.

Подготвили сме ръководство за хора, които искат да бъдат офлайн в WhatsApp. В ръководството, което подготвихме, обяснихме как можете да направите това, като промените различни настройки на приложението за незабавни съобщения.

Стъпки, за да станете невидими в WhatsApp

 • Отворете WhatsApp.
 • Докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл.
 • Влезте в менюто с настройки.
 • Вижте категорията за поверителност.
 • Деактивирайте функцията „разписка за четене“.
 • Отворете категорията „Последно виждане и онлайн информация“.
 • Изберете „Никой“.
 • Поставете отметка на опцията „Същата като последно видяна информация“.

WhatsApp Messenger, една от първите услуги, които идват на ум, когато става въпрос за приложение за незабавни съобщения, има различни функции. Извеждайки потребителското изживяване на следващото ниво, WhatsApp има и офлайн функция.

В услугата за незабавни съобщения, предпочитана от милиони хора по света, можете да промените само някои настройки, така че другите хора да не забележат, че отваряте приложението. За този процес първо отворете приложението за съобщения, инсталирано на вашия смартфон.

След като отворите приложението, ще видите списък с вашите предишни чатове. Докоснете иконата с три точки, разположена в горния десен ъгъл на страницата. Ако следвате тази стъпка, ще се отвори прозорец. От прозореца, който се отваря, влезте в менюто Настройки.

Вижте категорията Поверителност в менюто Настройки. Деактивирайте функцията „Разписки за четене“ в категорията „Поверителност“. Когато прочетете съобщение в приложението, сивата икона с отметка става синя.

Когато деактивирате споменатата функция, цветът на иконата с отметка няма да се промени, дори ако прочетете съобщенията. Така отсрещната страна не разбира дали сте прочели съобщението или не. В следващата стъпка отворете категорията с име „Последно виждане и онлайн информация“.

Когато отворите категорията „Последно виждане и онлайн информация“, ще се появят различни опции. В секцията „Кой може да вижда моята последна видяна информация“ в горната част трябва да изберете опцията „Никой“.

В следващата стъпка изберете опцията „Същата като последно видяна информация“ от секцията „Кой може да види дали съм онлайн“ на същата страница. Ако следвате тези стъпки, други хора няма да могат да видят, че сте онлайн, въпреки че приложението ви е отворено.

В тази статия обяснихме как да изглеждате офлайн в WhatsApp. Можете да използвате популярното приложение за незабавни съобщения офлайн, като следвате стъпките в нашето ръководство. Какво трябва да направите в WhatsApp за да не сте блокирани?

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.