Facebook забравен акаунтfacebook com zabraven akaunt

Как да възстановите забравен акаунт във Facebook?

Току-що сте влезли във Facebook на телефона или таблета си и установявате, че не можете да си спомните паролата. Не сте сами: Това е често срещан проблем, който имат много хора и може да бъде разочароващо да нямате достъп до акаунта си.

За да избегнете този сценарий, важно е да следите вашите пароли и други подробности за акаунта. Можете да направите това, като използвате защитен мениджър на пароли като TeamPassword. Можете да се регистрирате за 14-дневен безплатен пробен период, за да изпробвате услугата!
Нулирайте паролата си без имейл

Първата стъпка за възстановяване на вашия акаунт е да получите нова парола. Това може да стане чрез „Забравена парола?“ функция или като посетите директно страницата за нулиране на парола във Facebook. Ще трябва да предоставите имейл адреса или телефонния номер, с които сте се регистрирали, когато сте създали акаунта си, и трябва да можете да потвърдите самоличността си.

Сканирайте или снимайте личната си карта (една държавна лична карта или две неправителствени). След като сканирате или снимате личната си карта, въведете имейла или телефонния номер, свързан с вашия акаунт във Facebook, и щракнете върху „Изпрати“. Това не е мигновен процес, но може да ви помогне да възстановите работата на вашия Facebook.

Възстановете акаунта си без парола и с имейл

В допълнение към опциите за възстановяване на парола, които Facebook предлага, можете също така да възстановите акаунта си във Facebook, като зададете кодове за възстановяване. Те са удобни, ако загубите своя смартфон или имейл адрес и трябва да получите достъп до акаунта си.

След като настроите вашите кодове за възстановяване, влезте във Facebook и изберете „Настройване на методи за възстановяване“. Ще ви бъде даден списък с опции за това как можете да получите кода за сигурност, който ви е необходим, за да възстановите достъпа до акаунта си. Изберете опцията, която работи най-добре за вас, и Facebook ще изпрати съобщение до вашето мобилно устройство или имейл адрес с код, който може да се използва за достъп до вашия акаунт.

Можете също така да съобщите за компрометиран вашия Facebook акаунт, което може да помогне на сайта да преразгледа решението си да ви премахне от услугата. Това е полезно, ако смятате, че акаунтът ви във Facebook е бил хакнат или ако сте открили спам публикации на стената си от заподозрян хакер.

Програма за възстановяване на профил във фейсбук

Подобни публикации

  1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
  2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
  3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.