Програма за възстановяване на профил във фейсбукfacebook parola

Програма за възстановяване на профил във фейсбук

Независимо дали сте загубили паролата си или акаунтът ви е бил хакнат, има няколко начина да възстановите своя Facebook. Важно е обаче да запомните, че много от тези методи отнемат време и изискват търпение. Освен това, ако нямате резервен имейл адрес или телефонен номер, свързани с вашия акаунт, тези техники могат да бъдат безполезни.

Как да използвате програмата за възстановяване на акаунт във Facebook?

Стъпка 1: Използвайте търсенето във Facebook, за да намерите вашия акаунт, като въведете името, потребителското име или имейл адреса, свързани с него. Можете също да използвате телефонния номер, който сте използвали, за да се регистрирате за акаунта.

След като го намерите, изберете го, за да започнете процеса на възстановяване. Можете да получите код за потвърждение от имейл адреса, който сте предоставили, или телефонния номер, който сте въвели, което би трябвало да може да ви помогне да нулирате паролата си и да получите достъп до акаунта си.

След това можете да въведете този код във формуляра за възстановяване на парола на Facebook. Ако сте задали доверени контакти, те също ще могат да ви дадат код за сигурност, който ще ви позволи да възстановите акаунта си.

Като алтернатива можете да изпратите заявка до приятели, които имат вашия имейл адрес или телефонен номер, и да ги помолите да се свържат с Facebook, за да помогнат. Процесът отнема повече време и изисква помощта на трета страна, но е възможно да възстановите акаунта си с помощта на доверени приятели, които могат да ви предоставят необходимите кодове.

Ако не можете да се свържете с приятели, за да получите кодовете, можете да опитате да използвате инструмент за възстановяване на парола като FB-Tracker. Това ще ви спести време и усилия. Освен това, използването му е безопасно и сигурно, тъй като не изпраща никакви съобщения за възстановяване на парола до вашите лични телефонни номера.

Стъпка 2: Отидете на страницата „Приятели“ на акаунта, който искате да възстановите, и щракнете върху „Подаване на сигнал за този профил“ или „Намиране на поддръжка“. В следващия прозорец ще бъдете помолени за имейл адрес или телефонен номер, в зависимост от това какво сте избрали в стъпка 1. След като предоставите необходимата информация, Facebook ще ви изпрати код за потвърждение, който можете да въведете в полето и да потвърдите своя идентичност.

Можете също така да поискате Facebook да активира отново вашия акаунт, като изпратите жалба до Помощния център на Facebook. Ако можете да докажете самоличността си, Facebook обикновено ще приеме тази заявка и ще активира отново акаунта.

След като сте активирали отново акаунта си, не забравяйте да промените паролата си и следвайте другите съвети за поверителност, които Facebook предоставя, за да сте сигурни, че можете да защитите акаунта си в бъдеще. Това е добра практика, за да се предпазите от фишинг и злонамерен софтуер.

Винаги е добра идея да добавите допълнителен имейл адрес към вашия акаунт във Facebook, така че да имате на какво да се спрете, ако нещо се случи с имейла, който сте използвали, за да се регистрирате за него. Това също така увеличава вероятността да получавате предупреждения за сигурност във Facebook на множество места.

Влизане във фейсбук без парола

Подобни публикации

 1. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M34 5G
 2. Samsung пусна Galaxy A05
 3. Характеристика на Xiaomi Redmi K70
 4. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
 5. Модели и цени на сензорни монитори

You may also like...

2 Responses

 1. Росен Атанасов каза:

  Може ли да се възстанови профила ми

 2. Славчо Димитров каза:

  Имам профил със сничка който използвам. Преди известно време на същият телефонен номер се появи нов профил с моето име, но без снимка. От тогава през известно време изчезва истинският ми профил и на негово място се появява новия. След време става обратното

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.