Възглавница Fufuly, намаляваща нивото на стресvazglavnitsa fufuly protiv stres

Представена възглавница Fufuly, намаляваща нивото на стрес

Fufuly, възглавницата, която намалява нивото на стрес, разработена с учени от Токийския университет, беше представена. Ето я възглавницата, която успокоява хората!

Известен с разработването на роботи, които ще помогнат за повишаване на качеството на живот, Yukai Engineering, възглавницата, която намалява нивото на стрес Fufuly, възглавница, която намалява нивата на стрес. Подробности за Fufuly, един много интересен продукт, има в нашите новини.

Какво предлага Fufuly, възглавница, намаляваща нивото на стрес?

В областта на технологиите от време на време могат да се представят доста интересни продукти. Възглавницата на име Fufuly, която е сред тези интересни продукти, вибрира много леко, когато я държите близо до гърдите и стомаха си. Това ви помага да дишате по-бавно и по-дълбоко.

По-бавното и по-дълбоко дишане помага за намаляване на нивата на стрес. Разработен с учени от Токийския университет, продуктът разширява изследванията върху ритмичната синхронизация между индивиди и обекти.

Прегръщането на друг човек или вземането на домашен любимец може да помогне за намаляване на нивата на стрес. Fufuly, който има сладък външен вид, работи по подобен начин. Въпросният продукт има три различни режима, които могат да помогнат за бързо намаляване на тревожността.

Възглавницата, наречена Fufuly, се очаква да бъде пусната в Япония през 2023 г. с групово финансиране. Говори се, че продуктът ще се появи на световния пазар след Япония. Не беше споделена информация за цената на възглавницата. Поради тази причина цената на продукта все още не е известна.

Какво мислите за въпросния продукт? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.