Безжични Слушалки OnePlus Buds Pro 2: Характеристики и ценаБезжични Слушалки OnePlus Buds Pro 2: Характеристики и цена 2023

С представянето бяха обявени характеристиките и цената на OnePlus Buds Pro 2. Ето любопитните подробности за новия модел безжични слушалки на OnePlus!

Характеристиките и цената на OnePlus Buds Pro 2 бяха обявени на събитието, организирано от OnePlus. И така, какво предлага моделът безжични слушалки, който има много стилен дизайн? Любопитни подробности за хардуера и ценовия етикет на продукта има в нашите новини.

Характеристиките и цената на OnePlus Buds Pro 2

 • Поддръжка на Bluetooth 5.3
 • 54ms режим с ниска латентност
 • Шумопотискане (ANC)
 • 11 мм и 6 мм драйвери
 • Поддръжка на кодеци AAC, SBC и LC3
 • До 39 часа употреба с кутията за зареждане, когато ANC е изключен
 • Цена: 130 долара

По време на събитието, проведено днес в Китай, бяха представени OnePlus Buds Pro 2, както и моделът OnePlus 11. С промоцията бяха обявени хардуерът и цената на новия модел безжични слушалки на OnePlus.

Моделът безжични слушалки, който привлича вниманието със своята функция ANC, има Dolby Atmos пространствен звук и поддръжка на Dynaudio. Имайки стилен външен вид, Buds Pro 2 е подобен на Buds Pro по отношение на дизайна. Продуктът с 11 мм и 6 мм драйвери поддържа Bluetooth 5.3.

Включително поддръжка на кодеци AAC, SBC и LC3, се казва, че OnePlus Buds Pro 2 поддържа кодек LHDC 5.0 със следващата софтуерна актуализация. Очаква се LHDC 5.0 да осигури аудио изживяване с висока разделителна способност през Bluetooth.

Buds Pro 2, с цена от $130, ще бъде наличен в Китай на 9 януари. Глобалното лансиране на продукта се очаква на 7 февруари. Какво мислите за OnePlus Buds Pro 2, който се предлага в два различни цвята, черен и зелен? Не забравяйте да споделите вашите мисли за продукта с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
 2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
 3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
 4. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
 5. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.