Безжични Слушалки OnePlus Buds Pro 2: Характеристики и ценаБезжични Слушалки OnePlus Buds Pro 2: Характеристики и цена 2023

С представянето бяха обявени характеристиките и цената на OnePlus Buds Pro 2. Ето любопитните подробности за новия модел безжични слушалки на OnePlus!

Характеристиките и цената на OnePlus Buds Pro 2 бяха обявени на събитието, организирано от OnePlus. И така, какво предлага моделът безжични слушалки, който има много стилен дизайн? Любопитни подробности за хардуера и ценовия етикет на продукта има в нашите новини.

Характеристиките и цената на OnePlus Buds Pro 2

 • Поддръжка на Bluetooth 5.3
 • 54ms режим с ниска латентност
 • Шумопотискане (ANC)
 • 11 мм и 6 мм драйвери
 • Поддръжка на кодеци AAC, SBC и LC3
 • До 39 часа употреба с кутията за зареждане, когато ANC е изключен
 • Цена: 130 долара

По време на събитието, проведено днес в Китай, бяха представени OnePlus Buds Pro 2, както и моделът OnePlus 11. С промоцията бяха обявени хардуерът и цената на новия модел безжични слушалки на OnePlus.

Моделът безжични слушалки, който привлича вниманието със своята функция ANC, има Dolby Atmos пространствен звук и поддръжка на Dynaudio. Имайки стилен външен вид, Buds Pro 2 е подобен на Buds Pro по отношение на дизайна. Продуктът с 11 мм и 6 мм драйвери поддържа Bluetooth 5.3.

Включително поддръжка на кодеци AAC, SBC и LC3, се казва, че OnePlus Buds Pro 2 поддържа кодек LHDC 5.0 със следващата софтуерна актуализация. Очаква се LHDC 5.0 да осигури аудио изживяване с висока разделителна способност през Bluetooth.

Buds Pro 2, с цена от $130, ще бъде наличен в Китай на 9 януари. Глобалното лансиране на продукта се очаква на 7 февруари. Какво мислите за OnePlus Buds Pro 2, който се предлага в два различни цвята, черен и зелен? Не забравяйте да споделите вашите мисли за продукта с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
 2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
 3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
 4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
 5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.