Функцията за пазаруване на живо в Instagram се затваря!instagram zatvarya pazaruvaneto na jivo

Функцията за пазаруване на живо в Instagram се затваря!

Функциите за пазаруване на Instagram, които за известно време загубиха своята популярност, се изключват една по една. Ето подробностите! Instagram , което е едно от най-популярните приложения за социални медии и има милиони активни потребители всеки ден , работи в много различни области, за да включи повече от един сектор и съдържание в своята платформа, подобно на много други марки. Instagram, който наскоро представи своята нова функция, която позволява на хората да пазаруват от приложението, изглежда доста бързо се отказа от тази функция.

След слуховете, че разделът „Магазин“ ще бъде остарял през последните месеци, Instagram сега премахва възможността за продажба на продукти чрез излъчване на живо. Въпреки че тази функция, наречена „Пазаруване на живо“, ще бъде премахната, бизнес акаунтите все още ще могат да продължат да продават продукти чрез своите профили.

Функциите „Магазин“ и „Пазаруване на живо“ са затворени

instagram zatvarya online pazaruvaneto Изявлението, направено от Instagram относно функцията, която ще бъде затворена за използване от 16 март 2023 г., е следното:

„От 16 март 2023 г. вече няма да можете да маркирате продукти в потоци на живо в Instagram. Тази промяна ще ни помогне да се съсредоточим върху продуктите и функциите, които осигуряват най-голяма стойност за нашите потребители. Тъй като продължаваме да инвестираме в пазаруване за хора и фирми във Feed, Stories, Reels, реклами и други, Вие ще можете да настроите и продължите да управлявате магазина си в Instagram Други функции за поточно предаване на живо, като например планиране на поток на живо, покана на гости да се присъединят към вашия поток на живо, и редактирането на въпроси и отговори на живо няма да бъде засегнато от това решение.“

Отстранена е сериозна уязвимост в iOS устройства

И така, какво мислите за това решение? Instagram една от предпочитаните от вас платформи за пазаруване ли е? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.