Нова функция за деактивиране на разширенията от Googlechrome nova funktsia deaktivirane na razshireniata

Предстои голяма иновация за функцията за деактивиране на разширения на Chrome!

Софтуерният гигант Google работи върху нова функция за функцията за деактивиране на разширенията на Chrome, която може да изведе потребителското изживяване на следващото ниво. Нова функция за деактивиране на разширенията от Google.

Нова функция за деактивиране на разширенията от Google. Много важно нововъведение ще дойде във функцията за деактивиране на разширенията на Google Chrome. Благодарение на новата функция, върху която работи софтуерният гигант Google, потребителите ще могат да активират и деактивират разширения за всеки сайт.

Функцията за деактивиране на разширението на Chrome става по-удобна

Нова функция за деактивиране на разширенията от Google. Софтуерният гигант Google, който придоби огромна популярност по света с услугите, които предлага, продължава да работи върху нови функции за уеб браузъра, наречен Google Chrome, който разработи преди години. Новата функция, която компанията се готви да предложи, ще изведе потребителското изживяване на следващото ниво.

Google работи върху функция, която ще ви позволи да деактивирате или активирате разширенията на Chrome за всеки сайт. По този начин вече ще можете да се уверите, че дадено разширение е активирано на един уебсайт и деактивирано на другия. Както знаете, в уеб магазина на Chrome има много разширения. Някои разширения могат да причинят различни проблеми на някои уебсайтове. Например, някои сайтове не позволяват блокиране на реклами.

Нова функция за деактивиране на разширенията от Google. Понастоящем Chrome ви позволява само да деактивирате разширения за всички уебсайтове чрез настройките на браузъра, но не можете да контролирате разширенията за всеки сайт. Открита от някой с потребителско име Leopeva64-2 в Reddit, новата функционалност ще позволи включването и изключването на разширение на някои сайтове.

Понастоящем е възможно да деактивирате и активирате всяко разширение от неговите настройки, но Google Chrome ще предложи много по-практичен начин за това. Все още не е известно кога новата функция, която в момента е в процес на разработка, ще стане достъпна. Нова функция за деактивиране на разширенията от Google. Предполагам, че се сдобихте представа от Нова функция за деактивиране на разширенията от Google Chrome.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.