Когато купувате телефон втора употреба трябва да знаетеtelefon vtora raka

Неща, които трябва да имате предвид, когато купувате телефон втора употреба

Ръководството за това какво да вземат предвид при закупуване на телефон втора употреба ще помогне на потребителите, които искат да купят продукт втора употреба, но изпитват безпокойство. Много хора, които искат да купят телефон втора употреба, може да имат някои въпросителни относно устройството. Отговорихме на въпросите с ръководството какво да вземете предвид, когато купувате телефон втора употреба. Можете да разгледате нашето ръководство и да научите на кои части трябва да обърнете внимание.

Поради покачването на цените на смартфоните, много хора се насочват към продукти втора употреба, вместо да купуват нови продукти. В този момент има много важни части, на които потребителите трябва да обърнат внимание. В ръководството, което подготвихме, обяснихме какво трябва да се има предвид при закупуване на мобилно устройство втора употреба.

Какво трябва да се има предвид при закупуване на телефон втора употреба?

  • Уверете се, че е в гаранция.
  • Проверете фактурата.
  • Проверете IMEI номера.
  • Проверете повърхността на устройството.
  • Изпълнете хардуерни тестове.

По-горе са частите, на които трябва да обърнете внимание, когато купувате смартфон втора употреба. Можете да намерите подробности за тях по-долу. Освен това, ако се чудите кои телефони с камера от висок клас, можете да разгледате списъка с телефони с най-добрите камери.

Внимавайте да е гарантирано

Когато купувате втори смартфон, уверете се, че продуктът е в гаранция. Ако продуктът, който сте закупили, няма гаранция, може да сте жертва, ако устройството се повреди. Ако телефонът ви все още е в гаранция, можете да го занесете в оторизиран технически сервиз и да го ремонтирате.

Проверка на фактура

Когато купувате продукт, определено трябва да прегледате фактурата, защото има вероятност продуктът, който ще закупите, да бъде откраднат. Чрез преглед на фактурата можете да разберете дали другото лице наистина притежава устройството.

Проверете IMEI номера

Проверете дали IMEI номерът на кутията на смартфона е същият като IMEI номера, намерен в софтуера на устройството. Въведете *#06# за това. Тази команда ще ви покаже IMEI номера. Имайте предвид, че и двата IMEI трябва да са еднакви.

Вижте също IMEI номера на фактурата. В допълнение към тях, потърсете IMEI номера чрез e-Government. След като влезете в системата, въведете „IMEI запитване“ в полето за търсене и въведете IMEI номера в полето „IMEI No“. Можете да получите информация, като натиснете бутона „Запитване“.

Проверете повърхността на устройството

Друга част, на която трябва да обърнете внимание, когато купувате телефон втора ръка, е да проверите повърхността на устройството. Така че можете да разберете дали има драскотина по устройството.

Изпълнете хардуерни тестове

Можете да проведете поредица от тестове, за да откриете дали има проблеми с хардуера на устройството. В този контекст разберете дали има мъртви пиксели, като извършите тест на екрана, тествайте дали докосването работи правилно, опитайте камерите на телефона една по една, тествайте високоговорителите и микрофона, вижте дали има проблем с Wi-Fi.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.