Характеристики на Galaxy Watch 7 Seriessamsung watch 7

Samsung Galaxy Watch 7 ще засенчи Apple Watch 9 със своите характеристики!

Този път Samsung ще създаде серията Galaxy Watch с 3 модела. Характеристиките му вече привличат вниманието. Ето подробностите! Говори се, че три модела Samsung Galaxy Watch 7 ще пристигнат през юли. Също така, според ново изтичане на информация, Pro вариантът ще се предлага със значително увеличение на батерията в сравнение със серията Samsung Galaxy Watch 6.

Според информацията, споделена от GalaxyClub, се посочва, че капацитетът на батерията на един от моделите Galaxy Watch 7 е сравним с този на Samsung Galaxy Watch 5 Pro.

Характеристики на Galaxy Watch 7 Series

Galaxy Watch 5 Pro беше пуснат през 2022 г. и имаше капацитет на батерията от 590 mAh. Това се сравнява с капацитета на батерията от 410mAh за стандартния Galaxy Watch 5 и 425mAh за Galaxy Watch 6 и Galaxy Watch 6 Classic.samsung watch 7
Освен капацитета на батерията, има слухове, че текущият капацитет за съхранение на новата серия Galaxy Watch ще бъде увеличен с до 32 GB. Това ще позволи на потребителите да съхраняват много приложения и музикални колекции директно на своите смарт часовници.

Очаква се забележителна разлика в сравнение с часовниците, пуснати през 2023 г. Все още не е споделена информация как ще се казват трите версии на Galaxy Watch 7. Въпреки това, ако бъде пуснат под името Pro, се очаква да се конкурира с най-добрите часовници Garmin с допълнителен живот на батерията.

Подобни публикации

  1. Представена серия Motorola Edge
  2. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  3. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  4. Характеристики на Motorola Moto G64 5G
  5. Характеристики на Xiaomi Redmi Turbo 3

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.