God of War идва с поддръжка на драйвери за NVIDIA Game Ready!god of war nvidia game ready

Драйверът NVIDIA GeForce Game Ready включва оптимизации от първия ден за God of War, считана за една от най-добрите екшън игри на всички времена.

Драйверът NVIDIA GeForce Game Ready , който ще бъде пуснат на 14 януари,  включва оптимизации от първия ден за God of War , който се счита за една от най-добрите екшън игри на всички времена . В същото време само играчите на GeForce RTX ще получават поддръжка в деня на стартиране за NVIDIA DLSS и NVIDIA Reflex, когато играта стартира на компютър. God of War идва с поддръжка на NVIDIA Game Ready драйвери. Ето подробностите!

God of War ще предложи поддръжка на драйвери, готови за игра на NVIDIA

Драйверът NVIDIA GeForce Game Ready включва оптимизации от първия ден за God of War, считана за една от най-добрите екшън игри на всички времена. Предстоящият драйвер поддържа и Rainbow Six Extraction, който беше пуснат на 20 януари с DLSS и NVIDIA Reflex. Геймърите, които играят Hitman 3, The Anacrusis, GRIT и Monster Hunter Rise, могат да изтеглят този драйвер, за да получат най-доброто изживяване с тези игри. Новият драйвер включва и поддръжка за осем нови монитора за игри, съвместими с G-SYNC.

Драйверът за графичната карта GeForce RTX 3080 с 12GB GDDR6X памет е достъпен от партньорите на GPU, чрез GeForce Experience и от страницата за изтегляне на драйвери на NVIDIA от януари. NVIDIA DLSS и Reflex са сред технологиите, които разработчиците на игри искат да добавят към своите игри и които геймърите обичат да използват. Световно популярните God of War и Rainbow Six Extraction стартират и и двете ще имат и двете технологии при стартирането си.

Прочети Още: iPhone 13 срещу iPhone SE (2020): Кой от тях има повече смисъл да се купи?

Осъществено от технология за обработка на изкуствен интелект и персонализирани тензорни ядра, намиращи се само в графичните процесори GeForce RTX, DLSS ускорява честотата на кадрите в God of War и Rainbow Six Extraction, като същевременно запазва зашеметяващите графични детайли на игрите, за да осигури качество на изображението, подобно на естествената разделителна способност. NVIDIA Reflex, от друга страна, оптимизира и измерва латентността на системата в конкурентни игри, правейки игрите бързи и отзивчиви дори за най-трудните предизвикателства. 

NVIDIA Game Ready Driver за God of War добавя други функции, включително:

 • Оптимизации и подобрения за The Anacrusis, GRIT, Hitman 3 и Monster Hunter Rise, които ще бъдат пуснати скоро.
 • Усъвършенствана динамична супер разделителна способност (DSR) с изкуствен интелект за подобрено качество на изображението. 
 • Три базирани на дълбочина филтъра за NVIDIA Freestyle, включително глобално осветление с проследяване на лъчи на екрана, периферно екраниране на зоната на екрана и динамична дълбочина на полето.
 • Поддръжка за 8 нови екрана за игри, съвместими с G-SYNC:
 1. AOC AG275QG3R4B+
 2. AOC Q32G3WG3
 3. AOC AG275QXE
 4. Dell G2723HN
 5. HP OMEN 27i IPS
 6. MSI MPG321UR-QD
 7. Philips 24M1N3200ZA
 8. ViewSonic VX3220-4K-Pro

И така, какво мислите за God of War, който идва с поддръжката на NVIDIA Game Ready Driver? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
 2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
 3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
 4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
 5. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.